Targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika freska_kreska, 31 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć, czy moje problemy z targiem to efekt prima aprilis, które trwa od wczoraj na farmie, czy jednak problem techniczny.

Gdy wchodzę na targ i np wejdę w oferty nawozu ( ofert ~60) to ukazuje mi się puste pole, gdy zmieniam strzałkami strony to widzę puste pole lub jedną ofertę. Oczywiście dzieje się tak w przypadku każdego towaru na moim targu.

Oczywiście przeglądarkę wyczyściłam.

Co się dzieje? ; D

bazyl2211 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Problem jest już zgłoszony do działu technicznego gry i trwają prace naprawcze. Bardzo prosimy o cierpliwość.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Dobrze, będę czekać :)
    A czy pojawi się ogłoszenie oficjalne w tej kwestii? Jeśli nie to prosiłabym o odpowiedź pod tym postem.

Można zamknąć :)

bazyl2211 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli otrzymamy jakieś informacje do zamieszczenia w formie ogłoszenia to jak zawsze zostanie zamieszczone.

A skoro można zamknąć to zamykam.

freska_kreska lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.