targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zbyniek12370, 2 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

czy u was na targu też zacieła się cena za łasice ? choć są wystawiane cena stoi w miejscu,

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Stosowniejszym wątkiem do zadania tego typu pytania i dalszych rozmów będzie ten wątek: >>TARG - analizy, dyskusje<<.

A co do łasic, to na moim targu nie zauważyłam jeszcze do tej pory żadnej oferty. Wszyscy posiadacze łasic zapewne czekają aż inni zaczną wystawiać a tym samym cena wzrośnie, a że wartość ze stodoły wynosi 168 SG to nikt albo bardzo mało osób wystawia łasice na targ i tak jak jest ze wszystkimi nowościami- na większą liczbę ofert a tym samym na możliwość wystawienia za wyższą cenę musimy dłużej poczekać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

na moim targu nawet nie wiem jaki mam numer mniejsza oto ale łasice były i są wystawiane a cena maksymalna za którą mogę sprzedać od przedwczoraj wynosi 6718,07 i się nie zmienia
    więcej pytań nie mam a jeszcze jedno łabędzi też nie widać wszystkich pozycji

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

6718,07 to bardzo ładna cena, ja mogę wystawić za maks.. nawet nie 10% z tej ceny:

łas.jpg

Cena będzie się zmieniała wraz z pojawianiem się ofert, jeśli rzadko kiedy ktoś wystawia łasice to i cena wzrasta bardzo powoli.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam. Miłego popołudnia.

Edycja: Nie zauważyłam Twojego dopisku o łabędziach. Rozumiem, że nie widzisz wszystkich ofert, w takiej sytuacji sprawdź inne przeglądarki i/lub zastosuj się do wskazówek z tego poradnika: >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.