targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adusiaczeq19, 11 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adusiaczeq19

adusiaczeq19 Forumowy żółtodziób

nie rozumiem pewnej rzeczy< ;/ mianowicie ja mogę wystawić nawóz za mac 93 sg a stoi on u innych po ponad 200 jak to jest mozliwe???

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Targ jest dynamiczny czyli ceny zmieniają się na bieżąco w zależności od popytu i podaży na dany towar.
    Wszystko zależy od ilości wystawionych ofert, a także ilości kupujących (zapotrzebowania).
    UWAGA: wysokość ceny maksymalnej uzależniona jest od popytu czyli zapotrzebowania na dany towar.

Weź pod uwagę, że oferty po 200 SG mogły być wystawione wcześniej.

Poza tym jest jeszcze runa na drzewie mądrości "Super ceny", która umożliwia wystawienia towaru na targu o 75% drożej (zamiast 50%).
    Masz ją odkrytą?

3. adusiaczeq19

tak mam ją odkryta, mnie cały czas pokazuje ze moge max za 94 sg wystawić ale jak odświeżam stronę to widzę ze ciągle wypływają nowe oferty teraz nawet podskoczyła cena w góre z 240 do 310 a ja ciągle mam 94, nawet wyczyściłam ciasteczka bo myślałam ze to ten błąd i nic :/

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tak jak pisałam wcześniej, ceny na targu są dynamiczne, a wyższe oferty mogły być wystawione wcześniej.

5. adusiaczeq19

nie gniewaj się ale nie wydaje mi się widzę co się dzieje na targu teraz ciągle cena idzie w góre, ja mam rune odkrytą a cena za któr mogę sprzedać stoi i w miejscu

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie gniewam się :)
    Zaobserwuj, że na targu oferty z tańszą ceną szybciutko znikają, a te z wyższą ceną wolniej, a były wystawione wcześniej. Tak nasze targi funkcjonują.
    Wydaje Ci się, że ceny wzrastają, a to oferty, które były już wcześniej.
    Ja w tej chwili mogę wystawić nawóz za jedyne 68 SG.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aneton05, Twój post usuwam jako spam i bardzo proszę nie zaśmiecaj wątków takimi postami. Kolejny tego typu post będzie skutkował punktami karnymi. Zapoznaj się proszę z Regulaminem forum i stosuj się proszę do niego : >>>klik<<<.

adusiaczeq19, czy masz jeszcze jakieś pytanie w temacie ?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aneton05 w związku ze złamaniem poniższych punktów Regulaminu forum :

Nakładam punkty karne i blokadę konta na forum. Posty usuwam.

9. adusiaczeq19

nie dziękuje już wiem :)

10. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę miłego popołudnia i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.