targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pat3l, 15 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

jak to jest że ceny łabędzi na targu są różne na 40 targu cena łabędzia maxymalna to 5 600 a na targu 16 to cena 50 000 od czego to zależy?

2. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Od niczego. Każdy targ ma swoją cenę. Może to być zależne od ilości ofert. Im mniej ofert to cena będzie wyższa. Tak mi się wydaje i mogę się mylić;)

3. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

hmm na 16 targu jest 133 sztuki po 45 tys a na 40 wgl i jak było 8 sztuk za 5600 to kupiłam wsio ale dziwne ze są takie przeskoki w cenach ;o

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Wszystko zależy od popytu

5. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Na targu nr.15 nie widziałam nawet jednego łabędzia.Misja chyba poczeka do wiosny.

6. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

ja jak kupiłam po tak okazyjnej cenie to co chwile odświeżam str żeby wiecej kupić :D a poźniej upcham (może zarobie jeszcze na tym ) widząc że ceny na innych targach są naprawde wysokie

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A na targu 13 można wystawić za max 13212,22

Oczywiście nie ma ofert.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Na temat targu można porozmawiać w tym miejscu: TARG - analizy, dyskusje. :)

pat3l, jeżeli chodzi o ceny produktów na danym targu to jak już słuszne zauważyli inni Gracze cena zależna jest od popytu. Wygląda to tak: zanim targ zapełni się jakimiś produktem jego cena jest niska, ale jeżeli ten produkt długo zalega na targu jego cena również będzie niska. Jeżeli zaś produkt "wchodzi" na targ, i każda wystawiona oferta natychmiast znika to cena takiego produktu będzie rosła. Zatem jak widać cena danego produktu na danym targu zależy od zainteresowania Graczy, ilości ofert, szybkości zbytu. :)

Czy są jeszcze jakieś pytania? :)

9. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

mozna zamknąć

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.