Targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Atomcia, 13 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Witam :) nie można na targu wystawić roślin, zwierząt i zwierząt hodowlanych, z produktów można wystawić tylko kilka(kupa, perfumy,biżuteria ,koc piknikowy, angorska i owcza wełna, pióra papuzie i bikini) czy tylko u mnie się tak dzieje czy jest to błąd systemowy?
    Dodam, że przelogowanie i czyszczenie ciastek nie pomaga.

niesamowitusia lubi to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Spróbuj odświeżyć stronę, też mi tu się coś blokowało,nie chciało wejść na targ,ale teraz wystawiłam na próbę marchew i dało się:)

Atomcia lubi to.
  3. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Witaj Atomciu!
    Spróbowałam, i na naszym targu nie da rady.
    :(
    Pozdrawiam Cię serdecznie! :*

Atomcia lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

carlain21, niesamowitusia, dziękuję za pomoc i informacje.

Atomcia, a próbowałaś może na innej przeglądarce to sprawdzić ? Jeśli czyszczenie ciasteczek cookies i flashowych nie pomaga to może odinstaluj i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP . Czasami wtyczka ta ulega częściowej awarii, a wtedy niektóre elementy gry nie działają prawidłowo lub w ogóle nie można zalogować się do gry. Sprawdź to proszę i napisz czy coś się zmieniło, jeśli nie to napisz proszę zgłoszenie do PT, tam jest możliwość sprawdzenia konta i większa szansa na znalezienie problemu.

Atomcia lubi to.
  5. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Można zamknąć targ już działa poprawie :)
    Carlain21, Niesamowitusia , Ateno dziękuję
    Niesamowitusiu :*

niesamowitusia lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro targ działa poprawnie i można zamknąć to zamykam i miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.