targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Dlaczego nie mogę wystawić ceny na targu np koguty na pierwszej stronie sa po 5111 siang. i następne strony coraz wyżej
    A moja cena proponowana jest 5 tys i nie wchodzi , tylko pokazuje 4700z gr. mam odblokowane na drzewie tą opcję że mogę normalnie wystawiać

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Targ jest dynamiczny i cena maksymalna zmienia się na bieżąco w zależności od popytu i podaży na dany towar. Jeśli oferty są wykupywane, to cena maksymalna wzrasta, jeśli ofert przybywa a kupujących jest mniej, wtedy cena maksymalna spada.
    Istnieje możliwość, że są oferty danego towaru w wyższej cenie niż Ty możesz ustawić maksymalną, ale to tylko dlatego że wystawiane były wcześniej, kiedy jeszcze cena maksymalna była wyższa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Mod
    ja rozumiem podaż i popyt No ale koguty idą jak świeże bułeczki więc cena cały czas jest ruchoma
    . Natomiast inne towary mniej chodliwe można nawet na 4 stronę cenę dodać wyższą a tu na pierwszej stronie i ogranicznik

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Tak jak napisała SMOD_Atena- cena uzależniona jest od popytu, czyli zapotrzebowania na dany towar. Taka informacja podana jest również w poradniku: >>klik<<
    Być może towary, które zniknęły z targu wróciły z powrotem do sprzedających, w związku z czym nie możesz wystawić produktu po takiej cenie, jaką byś chciała uzyskać, ponieważ popyt jest za mały.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyczerpujące odpowiedzi zostały udzielone, Autorka kolejnego pytania nie zadała, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.