targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 10Rouge, 28 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

ale jestem wściekła. Po wystawieniu krowy kosmicznej, za którą zapłaciłam prowizje 450-470tys (nie pamiętam dokładnie) postanowiłam ją usunąć i wystawić po niższej cenie. Nie wiedziałam jednak czy prowizja będzie zwrócona czy nie. Mimo to nacisnęłam usuń bo wydawało mi się oczywiste, że wyświetli się komunikat typu ''czy na pewno chcesz usunąć + informacja o prowizji czy dostane ja z powrotem czy nie'' :/ info się nie pokazało, krowę usunęło i 450-470tys poszło się ...
    Przy wystawianiu przedmiotu też nie jest napisane że prowizja nie jest zwrotna.
    Czy jest sens pisać do pomocy technicznej o zwrot prowizji, albo o przywrócenie krowy na targ?

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Sensu brak:)

Niestety wystawiając coś na targ, informują nas o zapłaceniu prowizji, nie ma informacji,że jeśli chcemy usunąć to prowizji nam nie zwracają:)

Tak samo nie zwracają prowizji, jak po 7 dniach towar wraca do stodoły,jeśli nikt nie kupi.

3. 10Rouge

dobrze wiedzieć, że wraca.....................................

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

carlain21, dziękuję za pomoc.

10Rouge jeśli wystawiony towar się nie sprzeda i wróci do stodoły czy też wycofasz ofertę-wtedy też towar wraca do stodoły- to prowizja przepadnie.

Wszystkie informacje na temat targu znajdziesz w poradniku,zapraszam :>>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. 10Rouge

Nie, będę musiała przeboleć te 450tys. >_>

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przykro mi,ale niestety takie są zasady.A skoro wszystko już jasne to życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.