targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ix3ny, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

Coś długo trwa ta naprawa, od wczoraj i nic.....a może za ten błąd jakiś kod bonusowy by się przydałxD

2. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Też nic nie mam z bahamy :mad:

3. opel57

opel57 Zaawansowany

Czyszczenie nic nie pomaga

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

SirMarkIIII,spokojnie proszę,nerwy w niczym nie pomogą.Na chwilę obecną wiemy tylko,że problemy są znane,przekazane i trwają prace naprawcze : >>>KLIK<<<.Nam nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać,ja chyba zaraz pójdę na jakiś spacer :)

5. jasko54

jasko54 Stały bywalec

u mnie to samo ani roslin ani zwierzat ani produktow z baharamy komputer ok ciasteczka wyczyszczone wtyczki nowa wszystko na biezaco juz takie rzeczy sie powtarzaly kilkakrotnie i zostaly naprawione to i teraz mam nadzieje ze tak bedzie

6. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

Można chyba temat już zamknąć, bo BŁĄD został NAPRAWIONY. I nic nie trzeba było robić, to był jednak błąd gry, a nie wina ciasteczek czy AFP.

7. Megan

Megan Komandor forum

Wszystko już działa poprawnie.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W związku z tym,że problemy zostały usunięte i targ oraz posągi w świątyni są już aktywne,o czym mówi OO : >>>KLIK<<<
    temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.