Targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 25 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Czy u kogoś na targu tak jak u mnie nie ma żadnych roślin z Bahamy, ani kupić nie można ani też nie mam jak wystawić:)???
    Widać tylko oferty owoców.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

carlain21, spróbuj na początek wylogować i zalogować się do gry, lub zmień przeglądarkę :) Jeżeli to nie pomoże, wyczyść proszę ciasteczka, ciasteczka flashowe oraz pamięć podręczną, warto też sprawdzić AFP. :)
    Ten poradnik powinien Ci pomóc: Gdy gra nie działa :)

Czy po zastosowaniu się do porad problemy ustąpiły? :)

3. romaskrys

romaskrys Moguł forum

U mnie to samo!!!! Ciasteczka etc. ok, niestety w przeciwności do targu! :mad::(

4. carlain21

Tak odświeżyłam stronę gry,ale pojawiała się biała karta a na niej na niebiesko pisało OWH i inne napisy,więc zamknęłam tę kartę, otworzyłam nową ze stroną Farmy i raz jeszcze się zalogowałam i już działa wszystko w porządku, roślinki są widoczne na targu:)
    Dziękuję:)

5. limetusia

limetusia Zaawansowany

Ale coś się dzieje - u mnie nie ma zwierząt z bahamy - roślinki są. Wylogowanie nic nie dało - czyszczenie ciasteczek też. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie....

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

romaskrys, limetusia, na początek zapytam Was czy zastosowaliście się do wszystkich porad zawartych w poradniku, który podałam wcześniej? :)

7. carlain21

Dobry wieczór:)
    Pytań już nie mam, pozostali gracze o nic nie dopytują, można więc założyć kłódkę o co proszę:)

MOD_Cookie* lubi to.
  8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Zakładam więc kłódeczkę i życzę miłej nocy :)

carlain21 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.