Targ - towar poszukiwany/oferowany - październik 2026

Discussion in 'Giełda - ogłoszenia graczy' started by MOD_Zła, Oct 1, 2026 at 9:51 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Chcesz kupić coś na targu ale tego nie ma od dłuższego czasu?
    Może ktoś ma w swojej stodole i chętnie wystawi to na targ.
    Tutaj możesz napisać ogłoszenie.
    Jeśli chcesz coś sprzedać to też napisz o tym tutaj.

Wątek do dyskusji znajdziesz → TU.

Numer targu możesz sprawdzić → TU.

Wątek zostanie skasowany po zakończeniu miesiąca, a w jego miejsce powstanie nowy.
    ​

2. Honorat.

Honorat. Moguł forum

Poszukuję 2 Agentów 00K9, czy ma ktoś i mógłby wystawić na targu 13, oczywiście za rozsądną cenę, żebym na polu nie spała :)Proszę o sowę

Last edited: Oct 3, 2026 at 11:41 AM
  3. Beata06_95

Beata06_95 Czeladnik forum

Hejka czy ktoś wystawi Łosie (zwierzaki)? Numer targu 2. Potrzebuje co najmniej 200sztuk ale kupię mniejsze ilości nawet po cenie maksymalnej bo brakuje mi do misji a od dłuższego czasu brak ofert.

Last edited: Oct 5, 2026 at 8:24 PM
  4. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Beata06_95

Numer swojego targu możesz sprawdzić → TU.

5. Beata06_95

Beata06_95 Czeladnik forum

Dzięki za pomoc . Już obliczyłam i jest to nr 2.

MOD_DaMa likes this.
  6. TakaJa

TakaJa Młodszy ekspert

Targ 22
    Czy poratuje ktoś świnią latającą niedrogo? Mam trzy i brakuje mi jednej do skończenia misji, a mam tylko 20mln SG.
    Zrobiłam błąd i wrzuciłam w oazę trzy afrykańskie i jedną miniaturkę (wczoraj podczas BB) i wyskoczyła jedna afrykańska :cry::cry::cry: a na końcie miałam tylko jakieś 100tys i nie stać mnie było na kupno, a świń już nie miałam do hodowli.
    Proszę o sówkę marcelekd