targ -sprzedaż

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewusia51, 6 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

witam :) co się dzieje na targu ? towar mogę sprzedać tylko poniżej cen ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Czy masz odkrytą na Drzewie mądrości runę "Super ceny", dzięki której mamy możliwość wystawienia towaru na targu o 75% drożej (zamiast 50%)?
    Jaki jest czas do wygaśnięcia przy ofertach z wyższą ceną?

BiałyTrabant lubi to.
  3. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

Na drzewie nie mam juz co odsłaniać :)

Chyba nie zrozumialas o co chodzi ;) Nie mogę sprzedac nawet po cenie minimalnej jaka obowiązuje na targu, mogę sprzedac ponizej tej ceny :)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

BiałyTrabant lubi to.
  4. SMOD_Atena

Rozumiem, że suwak nie działa i dlatego nie możesz ustalić ceny tak? A czy próbowałaś wpisać cenę ręcznie, czyli zaznaczyć tę sugerowaną i w jej miejsce wpisać taką za jaką chcesz sprzedać towar?
    Spróbuj może wylogować się i ponownie zalogować do gry, ewentualnie sprawdź na innych przeglądarkach czy problem również występuje.

BiałyTrabant lubi to.
  5. SMOD_Atena

Pomimo dzisiejszej obecności na forum Autorka nie kontynuowała tematu, domyślam się więc, że problem ustąpił i temat zamykam.

BiałyTrabant lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.