Targ- sprzedaż

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AsiaPelasiax, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Witam.
    Czy tylko ja mam ciągłe problemy z targiem? Chodzi mi o sprzedaż byle czego. Klikam np. na gęsi i nic się nie dzieje. Nie przekierowuje mnie nic tak jak zwykle żeby ustawić cenę i ilość sztuk. I tak mam ciągle aż m nie nerwy biorą. Uprzedzając modów- wszystko wyczyszczone na błysk a i tak nic nie działa >:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak widzisz nikt nie zgłasza podobnych problemów, więc wygląda na to, że jednak u Ciebie należy szukać przyczyny.
    Z jakiej przeglądarki korzystasz ? Czy AFP jest aktualny ? Może spróbuj zalogować się do gry z innej przeglądarki, zastosuj się jeszcze raz do wszystkich wskazówek z tego poradnika : >>>klik<<< i koniecznie pamiętaj proszę o wyczyszczeniu ciasteczek flashowych.

3. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

jak juz pisałam wszystko jest czyszczone na bieżąco. można zamknąć w takim razie:)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.