Targ - pytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wredas, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wredas

wredas Forumowy żółtodziób

dlaczego ja nie widze towaru który wystawiła moja sąsiadka a ja byłem zainteresowany zakupem różnica miedzy poziomami to 3 poziomy

Zmieniłam temat wątku na bardziej czytelny. W przyszłości w dziale pomocy proszę tytułować wątki precyzyjnie.

MOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 stycznia 2015
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jesteście na różnych targach :)
    Targów jest chyba ze 30 :)

3. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

Znajdź na swoim targu drzewo złotolistne i oferty z ceną 88,88 ilość to będzie numer Twojego targu.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wredas, jest dokładnie tak jak napisała zzizzie, mamy kilka targów, to że ktoś jest Twoim sąsiadem/sąsiadką nie oznacza, że będziecie mieć ten sam targ :)
    Dorota1020, podała Ci jedną z możliwości sprawdzenia numeru swojego targu, Nieoficjalny Poradnik podaje jeszcze inną możliwość sprawdzenia: ..::klik::.. :)

Dodam jeszcze poradnik dotyczący targu ogólnie: Targ

wredas, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom bardzo dziękuję za pomoc :)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Poradniki zostały podane, Autor więcej pytań nie zadał, w związku z tym zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.