targ nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tomasz-nadmorski, 16 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Od wczoraj nie mam możliwości sprzedaży na targu. ( targ nr 7 ). Okienka w które się wpisuje ilość oferowaną są niewidoczne . Nie mozna wpisać oferowanej ilości. Zgłaszałem to do pomocy technicznej ale błąd nadal jest. Chciałbym zapytać czy jest coś robione w tym kierunku, czy inni gracze mają też taki problem

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic nam nie wiadomo aby występował jakiś problem z targiem, nie ma też oprócz Twojego innych zgłoszeń. Spróbuj wykonać wszystkie standardowe czynności lub zalogować się i wejść na targ z innej przeglądarki.

3. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Wszystkie standardowe czynności wykonałem. Problem zauważyłem w dniu wczorajszym póżnym wieczorem i nadal on istnieje.

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Na jakiej przeglądarce występuje problem? Jeśli to możliwe, sprawdź inną.

5. avir

avir Czeladnik forum

Ja mam taki sam błąd, nie mogę wpisać ilości oferowanych towarów.

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Czy mogę prosić o odpowiedź na pytanie powyżej?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź się nie pojawiła, dalszych pytań również brak. Domyślam się więc, że problem ustąpił i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.