Targ-jak sprawdzic kiedy kończy się własna oferta?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janczurka, 13 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janczurka

janczurka Stały bywalec

Witam,
    Jak w w temacie - jak sprawdzić, kiedy kończy się 7dniowy termin oferowanego produktu?
    Będę wdzięczna za odpowiedź,
    Dziękuję i pozdrawiam fermerów:)

2. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Zajrzyj do nieoficjalnego poradnika, o >>>tu<<< :)

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

W tamtym poradniku jest tylko o numerze targu, a janczurka pyta jak sprawdzić od ilu dni jej produkt jest na targu. Czy w ogóle jest taka możliwość? Czy poprostu jak mamy szczęście to ktoś kupi a jak nie to wraca do stodoły dany produkt i nie mamy o tym żadnej informacji?

4. MOD_November

O rany, przepraszam, tak to jest, jak się przeczyta "po łebkach" :( monia1125 - dziękuję za szybką reakcję :)
    Ale czasu pozostałego do końca trwania oferty niestety nie sprawdzisz - w sumie bardzo by się przydało takie udogodnienie, ale twórcy gry chyba przeoczyli ów szczegół ;)

5. janczurka

janczurka Stały bywalec

oki, jasne; czyli zakładam trylionastą zakladkę w Excellu "Farmerama" i skrzętnie notuję kiedy wstawiłam nawóz, żeby go zdążyć odzyskać opróżniwszy wcześniej gnojownik:)
    .. a czy Modzi mogą w takim razie zgłosić gdzieś do Centrali wniosek o takie usprawnienie?
    Dziękuje ślicznie za odpowiedzi i można zamykać:)

6. monia1125

monia1125 Hrabia forum

janczurka podpisuję się pod wnioskiem ;)

MOD_November - zdarza się, cieszy mnie podpowiedzenie czegoś, a jak czekam na zwierzaki z BB to wpadam i śmigam po forum ;)

7. MOD_November

Dobrze by było założyć odpowiedni wątek w dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów.
    Jeśli pomysł spodoba się farmerskiej braci, można go "popchnąć" dalej (a coś mi się wydaje, że sporo graczy ucieszyłoby się z takiej modyfikacji) :)

8. monia1125

monia1125 Hrabia forum

janczurka jak założysz taki wątek z tym pomysłem - na pewno zagłosuję na tak, bo mam nadzieję że założysz taki wątek.. :p

9. janczurka

janczurka Stały bywalec

wątek założony:) nie wiem tylko, jak ustawić ankietę TAK/NIE/MOZE... Mod November podpowie coś kurczakowi? :)

10. MOD_November

Przy takim pomyśle proponuję 3 opcje: tak, nie, jest mi to obojętne :) Ta trzecia, aby pozostawić furtkę osobom, które raczej nie są zainteresowane handlowaniem na targu, przy czym jako zapaleni farmerzy powinni mieć jakąś opcję dla siebie :)

Jako, że utworzyłaś odpowiedni wątek, tu pozwolę sobie już założyć kłódkę, a ewentualne dopytania o sam wątek z pomysłem umieszczaj proszę właśnie tam - zawsze łatwiej coś dopowiedzieć mając właściwą treść przed oczami, a być może i forumowicze też coś podpowiedzą :)

Pozdrawiam i trzymam kciuki, aby pomysł "wypalił" :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.