Targ i młyn nie działają prawidłowo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika beata86-86, 18 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. beata86-86

beata86-86 Forumowy żółtodziób

Zarówno na targu jak i w młynie nie ma okienka gdzie wpisuje się ilości np sprzedanych rzeczy bądź wyprodukowanych pasz czyli mogę sobie sprzedać np 1 marchewkę lub wyprodukować jedną dowolną paszę problem jest od dwóch dni i na pewno robię wszystko tak jak zawsze

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Spróbuj zalogować się do gry na różnych przeglądarkach (Chrome, Mozilla, Opera) i sprawdź proszę jak działa gra.

Ewentualnie zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. spinka

spinka Młodszy ekspert

u mnie występuje ten sam problem

4. SMOD_Atena

Na jakiej przeglądarce problem występuje? Próbowałaś na różnych przeglądarkach?

5. turmal

turmal Forumowy żółtodziób

u mnie podobnie czyszczenie ciasteczek nie pomaga.Używam opery.Porady względem flasza przestarzałe.Dlaczego mam używać innej przeglądarki skoro gram w farmę od 6 lat na operze?

6. SMOD_Atena

turmal Farmerama to gra online, która ma swoje wymagania sprzętowe. Być może w przeglądarce Opera zostały wprowadzone jakieś aktualizacje, które nie współgrają z grą. Gdyby problem występował po stronie gry to zgłaszaliby to wszyscy bądź zdecydowana większość Graczy, a widzę tylko kilka osób. Jeśli uważasz, że u Ciebie ze sprzętem i oprogramowaniem wszystko w porządku to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej (link do poradnika podałam wyżej).

beata86-86 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. turmal

turmal Forumowy żółtodziób

ok. na innych przeglądarkach działa.Temat można zamknąć.pozdrawiam.

8. SMOD_Atena

turmal bardzo się cieszę, że u Ciebie już wszystko w porządku. Z zamknięciem jednak zaczekam na Autorkę tego wątku.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

9. rybka1270

rybka1270 Forumowy żółtodziób

komu nie mamy dac się oszukac ciągle jakieś awarie chociaż kody bonusowe mogły by byc częściej i tak kilka kupionych młynów nie ma na koncie i więcej nie dołoże do farmy ani grosza ,niech toczy się własnym tempem ,pisałam do pomocy ale nic z tego , na inne tematy reż pisałam i więc nie narzekam gram dalej ...pozdrawiam wszystkic

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

rybka1270, weź po uwagę, że Farmerama to gra na przeglądarkę, wszystkie aktualizacje "wchodzą na żywo". Czasami mogą się zdarzyć jakieś opóźnienia na poziomie serwer-klient. Poza tym OWH przewiduje możliwe awarie, czy przestoje w grze. Są one bardziej lub mniej uciążliwe, ale zawsze jest tak, że ekipa programistów stara się naprawiać błędy na bieżąco i w miarę szybkim tempie.

beata86-86, czy masz jeszcze jakieś pytania?

11. SMOD_Atena

Dalszych pytań w temacie nie ma, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.