Targ Cudownych Pnaczy.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czeresniak57, 29 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czeresniak57

czeresniak57 Okazjonalny autor

Nie mam tego odnośnika na zegarze. Na innych targach jest ! bo przysłano mnie fotkę. Mam rzad na pnączu i jest w ofercie jeden item z tego pnacza...

Brakuje mnie bombastycznego prezentu do pnacza i jest on w ofercie !!!

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2019
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jeżeli nie masz tego odnośnika, to znaczy, że masz komplet itemow z tych, które są oferowane. Z Ogłoszenia:
    "Oferta jest kierowana tylko do farmerów, którym brakuje konkretnych itemów.
    Jeżeli ktoś ma na koncie dany item, nie będzie mu on oferowany ponownie."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. czeresniak57

mam.
    Brakuje mnie do pnacza ktore miesiac temu kupilem od BP Bambastycznego prezentu i jest on teraz w ofercie ,wiec co tu jest grane ,,nie bede pisal do PT. i Chyba Pani mod pamieta ,ze nie tylko ja szum podnioslem o te pnacze sprzedane bez itemow, na co Pani odpowiedziala ze beda wyprzedaze, i co ?? jest wyprzedaz a ja nie moge kupic tego itemu! to paranoja !.

Czulem sie oszukany wtedy ,czuje sie oszukany dzisiaj , i prosze mnie zaprzeczyc !
    Rzad chmur na pnaczu nazywa sie "Eldorado"

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2019
  4. MOD_Zła

W ofercie jest item "Bombowy prezent"
    bombowy.PNG
    A Ty piszesz, że potrzebujesz itemu "Bombastyczny prezent", którego w tej ofercie nie ma:
    bombastyczny.PNG

Oszustwa tu żadnego nie ma, więc radze powstrzymać emocje i uważniej dobierać słowa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. czeresniak57

ok, widocznie zle przeczytalem , bo oczekuje tego itemu.. ale dalej jestem wzburzony.. przepraszam wiec .

Prosze zamknac wiec, lub nawet moja prosba, usunac ten temat .

6. MOD_Zła

Nie ma problemu. Najważniejsze, że sprawa się wyjaśniła. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość.
    Skoro sprawa się wyjaśniła, to temat zamykam i miłej reszty wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.