TARG - analizy, dyskusje

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Sekme

Sekme Generał forum

Żaden wstyd - teraz to wcale nie jest trywialna sprawa :)
    Podobno jest - prosze bardzo.
    Na moich danych się sprawdziło.

Poza tym zawsze możesz przyjrzeć się nickom na targu i poszukać graczy z forum, którzy na 100% znają swój nr targu. Metoda prawą nogą przez lewe ucho, ale lepiej tak, niż nijak ;)

Nutka, fg-1, JohnLock i dalsza osoba lubią to.
  2. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Faktycznie jest świeżutka rada gracza - Gadek.
    Przepraszam John lock .:p
    Dziękuję Sekme :)) ja targ swój znam , dawno temu sprawdzało się na złotych liściach.

Sekme lubi to.
  3. Sekme

Sekme Generał forum

Też na złotych liściach sprawdzałam :)

fg-1 lubi to.
  4. zletrafileskotku

zletrafileskotku Analityk forum

ma ktoś targ nr 20???mam nadzieje ze obliczenia z tej listy sa ok?

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

co do targu, u mnie na targu wymiotło pszczoły po ostatniej przepowiedni wyroczni :D

sprawdziłam i według obliczeń wychodzi mi 17 czyli taki jaki mam. Ja sprawdzałam na jakiejś stronce wpisywało się swoje ID i tam wyświetlało numer targu.

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2017
    SperanzaE lubi to.
  6. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Uwaga "idą" koty - u mnie czarnego bzu na targu już nie zobaczysz...
    A same kocury po 10000! :)
    Pszczoły po 8 tys...

7. Jagna-z-Pola

Jagna-z-Pola Aktywny autor

tylko po 8?? u mnie pszczoły juz powyżej 14 tys.... szaleństwo ruszyło.... hodowlanych nie ma wcale poza 1 sztuką za 6 mln.... :D

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Na moim targu pszczoły już po 20 tys.
    O północy jeszcze po 8 tys. były.

9. Jagna-z-Pola

no, pewnie i u mnie dociągna do 20 tys....
    ja z kolei czekam, jak Indianie, na pojawienie się bizona.... na razie ani jednej sztuki nie uświadczyłam na targu...przestaję wierzyc, że to mityczne zwierzę istnieje.. o_O

Nutka i SperanzaE lubią to.
  10. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Witam.
    Pytanie odnośnie hodowli.
    Które zwierzęta hodowlane w tej chwili są najbardziej dochodowe w sprzedaży i nie chodzi mi tu o te z pierwszych poziomów a mianowicie od poziomu 4/5 po ostatni.
    Przeglądałem koty (targ 18) ale schodzą po małej cenie, i zastanawiam się którą zwierzynę poklonować, chciałbym aby się wypowiedziało i doradziło mi parę osób bo dzisiejszy event to dla mnie też dobra okazja do podreperowania stanu siana na koncie.

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na każdym targu jest trochę inaczej. Najlepiej samemu obliczyć stosunek ceny targowej do stodołowej.
    Teraz w czasie ewentu, najlepszy przelicznik będą miały klony pszczół.:)

12. Jagna-z-Pola

A mnie się wydaje , że jesli chcesz tylko zarobić, tow czasie tego eventu nie opłaca się klonować, tylko sprzedawać na potegę podstawowe zwierzę - pszczołę. U mnie jej cena to ok 14 tys a I stopień hodowli to ok 34 tys. i już spada.... więc nie zarobisz tyle ile na zwykłych zwierzętach, a dodtkowoo utracisz SP.... oczywiście to tylko moje przemyślenia i przeliczniki :p

13. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Proponowałbym bobry, pawie, ale najlepiej jakby Tobie ktoś doradził z Twojego targu.

14. michav765

michav765 Stały bywalec

U mnie na targu Anakondy kosztują 10 tys a pasza dla Anakond 13 tyso_OChyba zwierzę powinno być droższe niż pasza:p.Z pająkami jest podobnie.W skład paszy nie powinny wchodzić zwierzęta bo to chyba przez to cena paszy jest większa niż zwierzęcia

15. FarmerMarcin13

FarmerMarcin13 Forumowy żółtodziób

Hej, chciałem was zapytać czy jeśli miałbym kosmiczną albo astrokrowe (te 2 najwyższe) po jakiej cenie wystawic je na targu ?? Myślicie ze jesli wystawie po maxymalnej to zejda (nie ma innych ofert) czy starac sie to jakos wyważyc ?

16. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Najwyższą krowę wystawiłbym za max. :)

17. Jagna-z-Pola

Czy ktoś, kiedykolwiek, widział na targu ofertę bizona? Nie paszę. Zwierzaka. -.-
    Zaczynam się poważnie wkurzać >:(, nijak misji zrobić nie mogę grubo ponad miesiąc, a tego stworzenia ani razu nie widziałam. Nie jest ważne za jaką cenę - pytam tylko, czy one w ogóle sa w obiegu? :mad:

18. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Na moim(39) targu tez bizony jeszcze sie nie pokazały.

Nutka, SperanzaE oraz Jagna-z-Pola lubią to.
  19. amber♥

amber♥ Komandor forum

U mnie są od jakiegoś czasu (chyba mam 12 targ - wiecznie zapominam :D)..na ten moment 51 ofert , najtańszy 79 tys. najdroższy prawie 145 tys.

Nutka i Jagna-z-Pola lubią to.
  20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Na moim targu ( 24 ) bizony po 190 tysięcy .Nawet sporo ofert jest .

Nutka lubi to.