TARG - analizy, dyskusje

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

ano po 1000, bez ograniczeń, dlatego to dobry biznes byłxDxD, co prawda już po 700-750 chodzą, ale ciekawe czy w czasie następnego BB, znowu nie będzie się kręciło;)

Ostatnie edytowanie: 8 sierpnia 2016
  2. myszulka

myszulka Ambasador forum

to masz dziwny targ, bo na moim targu flamingi chodza po 12500

3. PitchforkOfDoom

flamingi to po te 12 500 to chodzą, a ponad "tysiaka" to chodziły perfumy, ale targ ciekawy ;)

4. myszulka

myszulka Ambasador forum

to zle zrozumialam, do konca nie doczytalam. Czy na jakims targu mozna juz kupic jelonki?

isthislila i xBabciaEwa lubią to.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Na 24 nie ma .

myszulka lubi to.
  6. PitchforkOfDoom

na 17 jelonków brak, ale maksymalna cena to 256 SG, zatem jeszcze długo się nie pojawią

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

juz przed eventem chodzily po 1000 i wiecejo_O nic tylko sie cieszyc;)xD
    a tak juz na powaznie ..im wiecej eventow polaczonych z sp tym cena bedzie wieksza a drzewek moze byc coraz mniej w grze...

8. PitchforkOfDoom

dlatego biznes może się dalej kręcic;)xD

-norbijas- lubi to.
  9. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Nie liczyłabym na jelonki - ja mam na sprzedarz, ale w takiej cenie wolę je kisić w stodole przed nabliższy rok, i myślę, że nie jestem w tym odosobniona...

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moje 34 sztuki sa zdejmowalne tylko w naglych wypadkach;)a wymiana nie wchodzi w rachube8) zreszta pozostale produkcyjne tez nie;)

11. PitchforkOfDoom

ja mam 42 drzewka i wymiana też nie wchodzi w grę, mimo że u mnie w pasku siedzą. Stały na polu, ale teraz jajka za 1500-1800, więc jajeczne XXL stoją - dobre punkty i jajka:p (wartośc z jednego drzewka dziennie jajek to 6 tys, z perfumek to około 4 tys.)
    To samo papugowce na wyspie, mogę wziąśc w ramach wymiany, ale nie oddac. Cały czas bombki z choinki dobrze schodzą, te też mogą polegac wymianie jednostronnej (biorę, ale nie oddajęxD)

12. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

A ja mam aż 1 zapachowe, udało mi się zdobyć w balonie na GT :D

Na targu za to zarabiam sobie głównie soją, jabłkami rollini, złotokapem oraz draceną (te dwa ostatnie na moim targu mają dalej dość dobrą cenę, chociaż ciągle ktoś zbija ją bez sensu).
    Na sprzedaż perfum poczekam na lepszą cenę, chociaż podczas tego eventu to cena prawie wszystkiego skoczyła do kosmosu praktycznie :p

isthislila i Nutka lubią to.
  13. isthislila

Z tymi jajkami to ostatnio powariowali, u mnie były jeszcze miesiąc temu po 800 za sztukę, teraz po tysiącu to cud (kupuję, więc mi nie pasuje :D).

14. isthislila

Dokładnie! Złotokap ciągle traci u mnie ok. 25% wartości, totalnie bez sensu, i tak zawsze schodziły! A tak w sytuacji awaryjnej też muszę wystawiać po kijowych cenach, byle tylko sprzedać...

peterek_w lubi to.
  15. PitchforkOfDoom

no to event będzie, już ruch na kolorowańcach :D
    zainwestowałam trochę przez ostatnie 2 tygodnie, ciekawe jaki będzie zwrot:p

gąski jak na razie stonowane z 5 000 na 8 500 podskoczły, pieski z 4 500 na 8000 SG, może byc niezły urobek;)

SirMarkIIII i -norbijas- lubią to.
  16. Kasialka

Kasialka Generał forum

Widział ktoś jelenia na targu? :) U mnie ciągle brak.

17. myszulka

myszulka Ambasador forum

ja widze cale stado jelonkow u mnie w stodole, moje jelonki czekaja na nowych wlascicieli ale nie za cene 284 sianogroszy. Probowalam sprzedawac po jednym zeby podbic cene, ale chyba nikt oprocz mnie tego nie robi wiec ja tez zaprzestalam.

18. tosia

tosia Nadzorca forum

u mnie po dłuuugim czasie pojawiły się jelonki: 3 sztuki po 1233,78:)wiec drogo, ostatnim razem widziałam 2 sztuki po ok 600:p

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Targ 19 - brak jelonków:cry::cry::cry:

20. moni12324

moni12324 Czeladnik forum

Lasy rzedną czas się zmienia coraz trudniej o jelenia a tak na poważnie-dobrze było-by zmieniac targi-w moim mieście jest ich kilka - ceny na nich różne i mam wybór tyle że z nudów chodzę z targu na targ.

toDzasta i MOD_Zgredek* lubią to.