TARG - analizy, dyskusje

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Aż takie różnice na targach :eek:
    No nic, ja wystawiłam za ponad 22 tysie 1szt. na próbę i teraz widzę, że się sprzedała :)

o i już jest 95 ofert

2. Megan

Megan Komandor forum

Na targu 19 ofert ponad setka a cena walizeczek waha się w granicach 19.000.

Korek też jest już na targu, cena 105 sianogroszy.

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Mam nadzieję, że w tym wątku można spytać :oops: Jak sprawdzić na którym jest się targu ? Mógłby ktoś link podać. Kiedyś jak zaczynałam grać próbowałam sprawdzić, ale coś mi nie wyszło :p

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kaska860, numer targu możesz sprawdzić na dwa sposoby:
    1. Znajdź na targu złote liście z ceną 88,88, liczba z lewej strony przy ofercie tych liści to Twój nr targu.
    2. Inny sposób - zapraszam tutaj: ..::Klik::..
    W przyszłości z pytaniami zapraszam do działu pomocy. :)

kaska860 lubi to.
  5. Megan

Megan Komandor forum

Nie wiem czy pierwszy sposób jest taki dobry, ja sprawdzałam drugim sposobem.
    Sprawdziłam teraz tym pierwszym i mam dwa numery targu do wyboru 19 i 22, gdybym nie znała swojego właściwego, to miałabym dylemat:)

{Monia} lubi to.
  6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Różnice w cenach walizek są bardzo duże. U mnie zero ofert, mogę wystawić za max 958 SG.
    Chyba po prostu oddam moje walizki do misji i będzie z głowy:)

{Monia} lubi to.
  7. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Czy ktoś widział na targu Zimorodki?

W jakich cenach stoją?

Na trójce ani razu się nie natknęłam.

myszulka lubi to.
  8. myszulka

myszulka Ambasador forum

U mnie targ 40 ofert nie ma. Mam zimorodki, ktore moge wystawic za 506 sianogroszy. Wystawilam 3 ale nikt wiecej nie sprzedaje, zeby podbic cene wiec i ja teraz tez czekam az cena pojdzie w gore.

{Monia} lubi to.
  9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zostalas wprowadzona w blad..
    Smod Wadera zapomniala dodac ze,,trzeba sprawdzic oferte zlotych lisci w cenie 88,88 sg farmera SwissFarmer x gdzie x oznacza nr targu

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-norbijas-, dziękuję za doprecyzowanie. Sprawdziłam u siebie i takiego farmera o jakim piszesz nie mam - jest jakiś inny i wskazuje poprawnie numer targu. Dla pewności podałam drugi sposób z poradnika nieoficjalnego. Więc nie wiem czy można mówić o wprowadzeniu w błąd. :)

kaska860, mam nadzieję że udało Ci się określić numer targu. :)

Przy okazji mam małe pytanie, w jakiej cenie na Waszych targach pojawiają się żółwie? Cały czas mi ich brakuje, u mnie: 38000 SG

myszulka lubi to.
  11. myszulka

myszulka Ambasador forum

targ 40 w granicach 33000-42000. Obecnie 42500

12. Megan

Megan Komandor forum

Nie mam takich ofert w cenie 88,88 ani takiego farmera, lecz kiedyś sprawdzałam pierwszym sposobem i wiem, że mój targ ma nr 19.

Może jednak lepiej sprawdzać właśnie tym pierwszym sposobem, jest pewniejszy:)

Żółwie w cenie 31500 - targ 19

13. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Targ 3 żółwie po 32 tys

14. Kasialka

Kasialka Generał forum

Targ nr 22 żółwie od 30 374.

15. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Targ nr 17 żółwie od 42.922 SG

16. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam,targ32 żółwie od 41,347 ,w którym miejscu w kraju jest chłodno, u mnie duszno ,że niema gdzie się schować

17. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

targ 4 od 34 tys.

18. Grevido

Grevido Stały bywalec

widziałem raz 2 sztuki za... 599 SG :D

19. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Dziękuję.
    Znalazłam taką ofertę i wychodzi, że jestem na targu nr 19.
    Również nie znalazłam u siebie oferty farmera, o którym pisze -norbijas-
    Niemniej jednak dzięki :)

U mnie żółwie od 30 tys. -ogólnie 27 ofert.
    Zimorodka udało mi się kupić tylko jednego chyba za 300-coś sg i go trzymam, ale na 1szt... to też milionerką nie będę :p

20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

No to coś czuję że na żółwie trochę poczekam, byle nie tak długo jak na dziobaki, bo dziobaki bardzo długo utrzymywały się na poziomie 30 - 40 tysięcy, teraz spadły do około 18000. :)
    Jak widzę żółwie opłaca się sprzedawać. ;)

Dziękuję Wam za odpowiedzi pozdrawiam i idę na targ, może upoluję coś ciekawego.. :p