TARG - analizy, dyskusje

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Bonhart

Bonhart Forumowy żółtodziób

dzięki ma-ter za podpowiedź z targiem. Mój targ ma numer 22. to źle, dobrze, czy nie ma znaczenia?

patrycja9922 lubi to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

W grze jest 40 targów, na każdym targu ceny są jak widać po przykładach bardzo różne:)
    Orientacyjnie piszemy tutaj co ile kosztuje,dopytujemy o interesujący nas towar itp., aby wiedzieć w jakiej cenie można coś kupić/wystawić na sprzedaż,aby zarobić:)

juras, patrycja9922 oraz ryba4862 lubią to.
  3. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Albo sąsiadka nie zrozumiałaś albo jesteś złośliwa.
    po chwili namysłu papa, już dawno powinienem cię wyrzucić. podoba ci się :D, następnym razem pomyślisz zanim coś napiszesz.

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2015
    patrycja9922 i aweva55 lubią to.
  4. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Targ nr 3

[​IMG] [​IMG]

patrycja9922 lubi to.
  5. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Dzięki wprowadzeniu pakietów drzewek w TS cena kowhai i amersti nie jest tak astronomiczna ja w przypadku tarniny i tamardynowca. Sporo osób kupiło pakiety a sporo osób musiało też trafić te drzewka w TS, więc cena już systematycznie spada. Zaledwie po kilku dniach od debiutu a już na moim targu kowhai jest po niecałe 5 tyś a Amershii jest po 7 tyś. Ofert tego pierwszego jest 250 a drugiego 60. Wiec jeszcze trochę poczekam i spokojnie dokończę misje z tymi drzewkami.
    Dzisiaj za to sporym zainteresowaniem cieszy się Miłorząb, ale to pewnie do misji w spółdzielni ludzie wykupują.

6. -Rafi82-

-Rafi82- Wielki mistrz forum

Kupiłem a raczej "upolowałem" 30 sztuk kowhai za 776,55 sg za sztukę - to były początki.Oczywiście czekałem ze sprzedażą a osoby wystawiające po 1 sztuce podbijały tylko cenę i po kilku dniach cena wywindowała do 10000 sg za sztukę więc wszystko sprzedałem( później jeszcze rosła 11000 - 12000) bo po co mi je w stodole jak misji i tak nie robię.W dniu dzisiejszym cena ok 5500 sg i spada.Amhestii długo nie było a jak się pojawiła to w cenie 5800 - 6000 - targ 7

7. rumun846

rumun846 Mieszkaniec forum

Witam czy jest ktos chetny na pszczółke zwawą?:D targ 27

Na moim targu cena kwiatków masakryczna po7000-8000tys sg a do misji po 600 sztuk potrzeba mozna zostac bankrutem jak nic;)pozdrawiam

No i spadłam z krzesła pszczoła poszłaxDdzieki

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2015
  8. winona5

winona5 Czeladnik forum

Witam,kupilam na targu osły ale nie dostalam ich.Przelogowalam sie 3 razy i nic,czy targ nie dziala?

9. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jeśli jesteś pewna,że to były osły a nie np. pasza dla osłów to zostaje chyba tylko pisanie do PT:)

patrycja9922 lubi to.
  10. rumun846

Witam chciałam zapytac za ile max mozna wystawic u Was kameleona apsik ?

Zapraszam do zakupu swinki skarbonki targ 27:)

patrycja9922 lubi to.
  11. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór:)
    Na 13 targu max to:

gretag i rumun846 lubią to.
  12. rumun846

Dzieki est-orka o to mi chodziło czyli cena narazie niska:eek:

est-orka lubi to.
  13. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Witam
    Pytanko mam o klej. Czy już się na Waszych targach coś pojawiło? Bo u mnie chyba nic się w temacie nie dzieje. Od kilku dni jak próbuję wystawić to cena max. jest tylko 1662,50 :( to znaczy, że nikt nie podbija :(

PS. Może ktoś chętny na mumię na targu nr 25, bo już mi się zaczęła pocić pod tymi bandażami:p

gosiagosia60 lubi to.
  14. ma-ter

ma-ter Komandor forum

myślę, że Ci którym udało się zdobyć poidełka i wystawili zagrodę zbierają dla siebie....więc na targu mały ruch więc i cena wolno rośnie...przyjdzie czas to i cena poszybuje w górę....tym bardziej, że przed nami misje z klejem:)

15. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Hej
    Wiem że już było to pytanie (ale to była sobota)
    Po ile u Was maksymalnie stoi kameleon APSIK ? lub inaczej po ile można teraz wystawić maksymalnie - jeśli ktos posiada owego to niech podzieli się wiedzą (najlepiej targ 12 )

16. Suomi.

Suomi. Baron forum

Hej, tak wygląda sytuacja na targu 39 :)

juliuszka lubi to.
  17. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Dzięki - czyli jeszcze nie pora na kolorowanie dyskotekowych

18. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Na targu 2 apsika można kupić za minimum 14 703 000, a cena najwyższa to 15 915 006.

19. juras

juras Weteran forum

Na moim targu papugi są po 1000 SG a papuzie pióra po 250 SG. Jedno papuzie pióro/16h,
    to 2 papugi + karma. Pytam ze zwykłej babskiej ciekawości; co motywuje graczy do produkcji papuzich piór? Może jest inne źródło pozyskania tych piór? Sam gram od niedawna i może ktoś z doświadczonych graczy pomoże mi zrozumieć to zjawisko.
    Z góry dziękuję.
    Pozdrawiam

{Monia} lubi to.
  20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Na wyspie mamy drzewko(produktowe), które daje 2 papuzie pióra, podlane SNZ-super nawóz Zosi da nam 4 pióra, rośnie ok. 20h, czas można skrócić Turbo Nawozem i skrócić czas do ok. 12h.

juras lubi to.