TARG - analizy, dyskusje

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Tak się zastanawiam co się opłaca sprzedawać na targu: roślinki,zwierzaki a może pasze? ktoś udzieli wyczerpującej odpowiedzi? :)

Gdybym mogłą prosić żeby ludziska z taru nr 11 wrzucili dzikie świnki bo mi 3 brakują do cudownego pnącza. Po okazyjnej cenie. Najlepiej za pare sg. Dzięki :)

Ostatnie edytowanie: 20 stycznia 2015
  2. ma-ter

ma-ter Komandor forum

niestety nikt nie udzieli Ci takiej jednoznacznej odpowiedzi, bo tagr jest zmienny:)
    trzeba sprawdzać ceny, przeliczyć na godzinę wzrostu, a jeszcze w przypadku zwierząt... porównać z ceną paszy....
    paszę trzeba porównać z ceną jej składników.... i jeszcze rozważyć, czy warto zająć młyn (główny) na produkcję paszy na handel, czy jednak produkować SP:)
    zawsze w czasie eventów "siewnych" zawsze qpa zyskuje "dobrą" cenę:D
    na dodatek na każdym targu wygląda to inaczej....
    u mnie obecnie cena paszy dla wielbłądów i pand poszła w górę, no ale ostatni event wymagał postawienia więcej zagród, więc pewnie zaraz przestanie być wystarczająco droga, żeby koszt roślin nie był wyższy od ceny paszy.... więc wtedy lepiej sprzedać rośliny niż paszę:)

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

W jakiej cenie są na targach świetliki oraz karma dla nich?

4. mahartka

mahartka Baron forum

na 34, świetliki od 3.000 a karma za ok. 500

5. myszulka

myszulka Ambasador forum

targ 40 podobnie swietliki po 3000 , karma 440

6. ma-ter

ma-ter Komandor forum

targ 25 świetlik 2150 a jego pasza 430
    a czemu pytasz??

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

a który targ?

8. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

targ 19 po 2300,- pasza 350,-

9. carlain21

Chcę się zorientować w cenach:)
    Teraz potrzebne do misji to myślałam,że pójdzie cena w górę i też,że mało ich będzie,ale wcale tak nie jest:)

krasnoludku ogólnie na targach, wiem jaki mam ja,więc wiem jaka cena u mnie:)

10. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

Asia Pelasiax ,ależ Ty jesteś skromna i do bólu szczera

11. juliuszka

juliuszka Generał forum

Czy trafił już ktoś na targu spuchniętego komara, czyli kiwi ?
    W jakiej cenie można się go spodziewać ?

ryzio lubi to.
  12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wyjsciowy maks cenowy to 1086 sg a podejrzewam ,ze bedzie drozszy od wilka;)

juliuszka lubi to.
  13. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Karma dla pająków 2 771 sg- targ 7
    karma dla świetlików- 567 sg
    świetliki- 2 713 sg

14. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Grunt to dobre wychowanie :p

15. juliuszka

juliuszka Generał forum

... - .-. .- ... --.. -. .. . - .-. ..- -.. -. . .--- . ... - .--. --- .-.. --- .-- .- -. .. . -. .- - .- .-. --. ..- -. .- .--. - .- -.- .- -.- .. .-- .. .-- -.-. --.. .- ... .. . - .-. .-- .- -. .. .- .-. . -. --.. ---
    Spuchnięte komary dopiero po 1491,88 a są tak rzadkie, jak ptaki Dodo ;)

16. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

One nie są spuchnięte, tylko opite... krwią farmerską rzecz jasna 8)
    U mnie na targu tego towaru brak, więc nie wiem, po ile się pojawiają... a polować na to nie zamierzam ;)

juliuszka lubi to.
  17. juliuszka

juliuszka Generał forum

Poluję namiętnie już prawie drugą dobę i mam ich już ... 15 ;)
    Przynajmniej jeszcze w dobrej cenie, bo podejrzewam, że potem będą oscylowały w granicach 30-40 tys. SG.

EDIT:
    Chyba graczom darmowe wejściówki się pokończyły, bo gra jakoby wróciła do "normalnego" tempa działania i znowu można spokojnie czaić się na kiwi.

zzizzie lubi to.
  18. carlain21

Na 21 targu kiwi brak,nie wiem więc jaka cena-to oczywiste:)

Podejrzenia Twoje mogę się sprawdzić i to jest bardzo prawdopodobne a nawet większa cena będzie:)

Też bym sobie upolowała kiwi;)

juliuszka lubi to.
  19. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

Witam
    jeżeli ktoś byłby chętny wystawić karatekę za 10mln SG na targu 15 to biorę ją od ręki :p

20. myszulka

myszulka Ambasador forum

Na targu 40 kiwi brakuje, mozna je wystawic za 2400. Ja tez czekam az cena pojdzie w gore. Co jakis czas wystawiam po jednym zeby podwindowac cene. Mam nadzieje troche na nich zarobic.