Opinie Taniec na wietrze-Misje weekendowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika -Borsty-, 4 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,
    Zapraszamy Was do uczestnictwa w lipcowej serii czterech misji weekendowych.

misja 1 - 05.07.2019 godz. 14:00 - 07.07.2019 godz. 23:59;
    misja 2 - 12.07.2019 godz. 14:00 - 14.07.2019 godz. 23:59;
    misja 3 - 19.07.2019 godz. 14:00 - 21.07.2019 godz. 23:59;
    misja 4 - 26.07.2019 godz. 14:00 - 28.07.2019 godz. 23:59.

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Czyli to teraz Borsty odpowiada za tworzenie wątków? ;)

Chyba sobie odpuszczę te misje. Coś tam może skubnę dla imprezówek czy gwiazdek jeśli będą na początku, ale raczej pas 8)

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A ja je zrobię dla przynęt, które będą potrzebne w "Letnie wędkarskie szaleństwo"

4. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

wsadził się jeszcze przed wyjazdem xD pociąg mu zwiał

5. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    W sumie na wyspie będzie inny event, więc misje chyba odpuszczę; tym bardziej, że nagrody uszu nie urywają.

anna0089 lubi to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie wiem.
    Na moich standardowych 400 polach tego nie wycisnę.
    Demolka mi się nie uśmiecha.
    Muszę się z tym przespać.

7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Niech pieszo idzie :p rozrusza sięxD

A czy Borsty ma pomysł, jak siać jedno na drugim? :DxD
    Mamy sianie do misji i eventówkę na tych samych obszarach ech no nie wiem :sleepy:

anna0089 i Frytka2012 lubią to.
  8. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Eventówka jest na baśce a do misji na farmie, pierwszy raz zastanawiam się czy robić

9. Anhedrea

Sianie na Baśce do eventu Miasteczko Tiki kończy się 10, a nowe do misji na Baśce zaczyna 12.

10. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Borsty nie robi tego eventu, bo właśnie posadził swoje ciężkie litery u mnie i muszę mu kawę zrobić. Chłopina nam się rozleniwił trochę ;)

anna0089, Frytka2012 oraz robins71 lubią to.
  11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Rzeczywiście, a ja z przyzwyczajenia założyłam, że misje są na Baśce. Dzięki za uświadomienie ;)
    Chociaż i tak będę wolała rysie hodować, tudzież fiołek pomarańczowy i szczypiorek siać jak ceny na targu ryśków spadną.

12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Sianie nie koliduje. Pierwsze weekendowe na farmie głównej - tak właśnie myślała, że dziwne-następne na Baśce ale to już po zrobieniu obecnego eventu. Wypadajki jutro po 16 na BB się zrobią same

13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

w sumie fakt bo surfoziele od 12 ale jednak psuje nasze codzienne nawyki :) co się ułoży to wypada burzyć.
    dojrzałam :DxD
    Jak to nasz hlnrys pisze trzeba się z tym przespać ;)
    No jak mu tak dogadzacie to nie dziwne :D ale kawa może go znów "ożywić" do działania xDno nie wiem czy to wskazane;)xD

14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Raczej sobie odpuszczę. Mam braki w owocach na wyspie. Misje chcę porobić. No i event tiki robię. :D

Frytka2012, robins71 oraz olgs3 lubią to.
  15. miwi45

miwi45 Weteran forum

Niestety ale nie ma tak dobrze ;)
    W FAQ jest tak:
    I zdanie : "
    Przedmiot będzie dostępny (wypadanie z oaz i zakup w Galerii) w czasie trwania misji z nim związanej
    tj. od 19.07.2019 godz. 14:00 do 21.07.2019 godz. 23:59.".

Ale i tak sobie zrobię evencik. Wprawdzie item nie powala jakoś, ale te przynęty nęcą (zaś wracamy do eventów powiązanych?) ;)

16. Anhedrea

Nie zrobią, misja jest od 19 lipca.

17. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Buuuuu a już myślałam, że tak pięknie

anna0089, robins71 oraz miwi45 lubią to.
  18. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Przecież misje składają sie ze srebra , złota i diamentu , więc niekoniecznie trzeba robić wszystko , mozna wybrać tylko potrzebne rzeczy ,omijając niektóre ,a tym samym mniej wysiać :)

19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Pierwszą misję zrobię na pewno - na Bahamie zielsko do Tiki, na farmie zielsko do misji. W niedzielę skończę i do slotu choć na trochę wróci +3, a na łąki żółty groszek.

Przed kolejną weekendową misją będzie już wiadomo jak bardzo jest potrzebne zdobycie w niej przynęt... Wtedy pomyślę co dalej... Chociaż... kogo ja próbuję oszukać? Siebie? xD Jak się znam, zrobię wszystko do ostatniego, najmarniejszego zadania xD:cry:Nałóg... nałóg...

20. matthero

matthero Hrabia forum

Ja pierwszą misję na farmie nie robię. Co w niej jest ciekawego do zdobycia ? Oprócz siania terror badyla to do wygrania jest ulepszenie jakiegoś marnego itemu, który daje znikome PD...

Chyba po raz pierwszy będzie hamaczek! :)

anna0089, robins71 oraz miwi45 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.