Opinie Tam i z powrotem - hodowla niedźwiedzi w oazie oraz nowe misje w Spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik z misiową rodzinką objechał wszystko xDxD tortów napiekł aż go zemdliło to teraz spokojnie poleżyxDxD

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie przeskoki marne ale za to wczoraj kupiłam sobie miśka tańczącego za uwaga uwaga 0,10 SG :inlove: i to nie żart :D na początku myślałam że ktoś mnie ubiegł bo mi się nie wyświetlał ale po odświeżeniu był :D w mojej stodole :D

do tego kupiłam chyba z 10 kozaków, 12 cyrkowych i 4 polarne ;) jest fajnie.

3. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Chmurki odpalone

4. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Misja z misiami zakończona,po drodze wyskoczyły zaledwie 2 księżycowe,więc o 'ruszu' muszę na razie zapomnieć:D.
    Targ nr 3 zieje pustką,ale trochę jeszcze posiedzę,może coś wpadnie.Zarobiłam na zwykłych miśkach sporo milionów,więc trzeba je dobrze spożytkować:p;).
    Torty też skończone,trochę pozbierałam dodatkowych nagród,nawet lepsze niż te z "umowy",ale jeszcze sporo mi zostało i nie wiem kiedy je wypstrykamxD:
    [​IMG].
    Powodzenia wszystkim życzę!

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

6. aisunel

aisunel Generał forum

Podobno w nocy najwiecej wystawiaja,dzisiejszej moze byc eldoradoxD

7. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Ożeż ty... Jak się rozpędziłam, to prawie całą SP wychlapałam... najwyższy przeskok - barmanka ze zwykłych, z wyższych tylko zgodne z regułą (o oczko wyżej) - czyli nie dla mnie ładne przeskoki, nie dla mnie.... targ szary, to wywalam to co mam do misji...
    "Zabieramy zabrać dzieciaki na powtórkę miodowego miesiąca!" - kto to wymyślił (i jak długo myślał)?

Mariolka7214, Dybilas4 oraz morellaa lubią to.
  8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

wstawiłam ostatnie 3 klonowania (tyle brakowało mi odznak) z dwóch wsadów :4 cyrkowych wyszły polarne a z 4 pyszczkówy wyszły cyrkowe i tańczący :inlove:

9. aisunel

aisunel Generał forum

Graty.To tak z 20 baniek zarobione;)

jagódka133 lubi to.
  10. duringd

duringd Zaawansowany

Nie lubię hodowli mutantów popromiennych, ale lubię pnącza. Pnącza i SG warto kolekcjonować. A w tym evencie aż 2 pnąchale są do zdobycia. No i co nieco sianka można zarobić. Tak więc oaza otwarta. Miśki wchodzą i wychodzą.

Oto hit wieczoru w moich oazach: Kozak i Cyrkowiec ze zwykłych. Piękna para. Aż puściłem sobie „Katiuszę” w wykonaniu Leningrad Cowboys. :)

jagódka133 i mieczu lubią to.
  11. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

2 okrążenia zrobione, torty skończone, walizki spakowane, można się udać na wypoczynek:D

duringd, jagódka133 oraz SMOD_Atena lubią to.
  12. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Niedźwiadki skończone, pnącza działają:)
    To najlepsze okazy :inlove: Brakuje im pary, ale może coś jeszcze ciekawego wpadnie;)

A druid musi uzbroić się w cierpliwość, księżycowy nie dał rady...

Jest komplet :D

Ostatnie edytowanie: 22 lipca 2017
  13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Normalnie Miszcz jesteś-aż zazdroszczę takich wyników-u mnie muł i wodorosty ...

14. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Gosia, po prostu musisz wydatnie zwiększyć ilość utylizowanej SP wtedy i u Ciebie coś się znajdzie:D Nie rób tego, nie warto... Ja klonuję sobie powolutku, na 4 oazy - aby dłużej zbierać odznaki. Przynajmniej mam poczucie, że jakiś event robię. Planuję zrobić obie części niedźwiedziego, a że kupiłam 4 kozaków na targu, to wykonanie jest niezagrożone - bez względu na to jak słabe przeskoki będą się trafiaćxD Zrobiłam 84 klonowania podstawowych, z tego mam 4 polarne i 2 barmanki czyli normalna norma od jakiegoś roku. Tradycyjnie już nie wydam 1 szt. SP ponad to, co potrzebne do wyprodukowania odznak. I pomyśleć, że kiedyś potrafiłam kupić 2 największe pakiety SP na event...

Nutka i gosiagosia60 lubią to.
  15. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam porankiem zapracowanych farmerów. kolorowałem trochę wczoraj i rzeczywiście najlepsze skoki były ze zwykłych. zauważyłem, że w pierwszych godzinach bb są najlepsze wyniki /u mnie/. evencik jeszcze nie ruszony gdyż cały czas kalkuluję czy warto. może jak jeszcze dokupię na targu kolorowańców to szybciej pomyślę. pozdrawiam i samych druidów życzę. byłby róż na gt.

Nutka lubi to.
  16. gosiagosia60

Kiedy mi się róż marzy :p A na targu szarość tylko.Jeszcze nic fajnego nie udało mi się upolować :(

bacowa70 i dotikampo lubią to.
  17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

U mnie na targu to samo - szaro i jeszcze nic kolorowego nie widziałam. Nawet mi trudno uwierzyć, że są targi, na których można coś upolować.
    Mam połówkę do różu ale drugi nie chce wyskoczyć. Nie poddaję się jednak, może i Tobie się uda.;):)

AgiFarm83, -MarekW- oraz gosiagosia60 lubią to.
  18. gosiagosia60

Też się nie poddaję-w końcu SP od królowej,to można poszaleć :p Tyle,że mi już pomysłów na ustawienia oaz brakuje.:(

Nutka, AgiFarm83 oraz bacowa70 lubią to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

oj można można, po 3h od rozpoczęcia eventu kupiłam tanecznego za 0,10sg :D pierwszy raz miałam takiego fuksa. Dodatkowo upolowałam do teraz z 10 kozaków, 4 polarne, jeden księżycowy. Ze 20 krótkopyskich i ze 12 cyrkowych.

20. gosiagosia60

Fajny masz targ,u mnie nadal pusto.Ale to już norma-wieczorem dopiero zaczną wystawiać cokolwiek...

Nutka i Magdam.1__ lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.