Opinie Tam i z powrotem - hodowla niedźwiedzi w oazie oraz nowe misje w Spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

10 oaz z niedźwiedziami - wynik 10 krótkopyskich i cztery kupony.
    Przeskoki żadne, wiem że nie ma BB, lecz żeby ani w jednej nie pojawiło się coś wyższego, chyba niedźwiadki pójdą na targ i taki będzie finał kolorowania:p

2. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Pierwsza część ewentu zrobiona,pnącze odpalone
    Zabrakło misiaczków, zagrody wystawione ...
    Ciekawe jakie będą przeskoki..jutro przy BB bo dziś nie ma o czym gadać...
    Ze zwykłych zdobyłam niedźwiedzicę barmankę i niedźwiedzia polarnego

3. aisunel

aisunel Generał forum

Cos sie dzieje,albo w Hamburgu zamieszki,albo Etna sie budz,ialbo...wszystko chodzi inaczejMoze jutro,cus lepiej

kybek93, jagódka133 oraz gretag lubią to.
  4. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Robie drugie kolko..czekanie na BB to nie dla mnie xD

5. ewanta

ewanta Komandor forum

ja czekam na bb. ale mnie korci bo już miśki w oazie się rozmnożyły. nie wiem czy wytrzymam do 18-tej.

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja czekam na BB miałam ponad 600 miśków ale to i tak za mało więc nie mam co szaleć. Paszy mi szkoda klonując bez BB. Tym bardziej widząc niektórych wyniki praktycznie zerowe przeskoki, to aż się odechciewa. Ale zobaczymy co będzie... oby na zachętę dali fajne przeskoki w pierwszej godzinie BB.

Nutka i kybek93 lubią to.
  7. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Jak zawsze się nie przygotowałem jak trzeba to i chyba sobie odpuszczę miśki, z 300 sztukami na stanie wiele nie zdziałam.
    Teraz jak tak zerkam na pnącze, to nie jest aż tak atrakcyjne a itemy i tak zalegają w pasku więc po co robić dokładkę.
    Jak będzie BB to jedynie trochę poklonuję dla zysku, jak będą słabe wyniki to odpuszczam.

Nutka, kybek93 oraz gosiagosia60 lubią to.
  8. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

300 miśków to i tak nieźle, poczekaj na BB - to się będą mnożyły. I wszystko można zrobić, spokojnie.
    Pozdrawiam zdroworozsądkowo :))

JohnLock, kybek93 oraz -MarekW- lubią to.
  9. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

A brales pod uwage hodowle,ktora istnieje od poczatku gry,dziennie mozna wyhodowac 250szt,jest rowniez opcja zakupu w jeszcze niskich cenach;)Co do pnacza,to potwierdzam mizerotka,ale za to ile naklejekxD.Aby teraz wytworzyc ohy i ahy na galazce winno byc 5fl,kupon 24h i +1 na zbiory i to co 10h:p

polnygryzoń, kybek93 oraz ***kacper*** lubią to.
  10. stalkerolot

stalkerolot Czeladnik forum

Ja już nie wytrzymałem i poklonowałem oto wynik
    http://scr.hu/0ww0c/cp364

toDzasta lubi to.
  11. dzidzio2

dzidzio2 Młodszy ekspert

Ja czekam na BB. Coś tam poklonuje.......:))

12. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

No to zaczynamy zabawę :D :D :D

13. wisienka7070

wisienka7070 Forumowy żółtodziób

80 oaz, dwa przeskoki i tez tylko o jeden/ cyrkowe/ , cztery kupony. Wiecej nie robie.

Magdam.1__ lubi to.
  14. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Na 35 wsadów 2 barmanki, 6 polarnych, 8 cyrkowych, reszta krótkopyskie ;) Nie wiem czy to dobrze czy źle? Dawno nie bawiłam się w klonowanie.

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2017
  15. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

ja na 100 wszdów; 50 cyrkowych, 1 kozak, 3 polarne, a reszta krotkop.

16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

zaczęłam, skończyłam,teraz koloruję dla siebie:)

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Masakra,nic nie skacze,same cofki.Zresztą nie dziwne u mnie,juz dawno powinnam się przyzwyczaić.-.- Poczekam na targ,szkoda SP.

Sookie i Nutka lubią to.
  18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event na 10 minut,no 15 z oddaniem.Najwyżej mi się tańczący trafił.Czekam i jeżeli zdrożeje,to go sprzedam.

smerf41 i Nutka lubią to.
  19. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Oczywiście ze zwykłych najlepsze przeskoki. Nastawiłam 80 zwykłych zwierzaków i trafił mi się tańczący, kozak, 4xbarmanka i niższe
    Potem wstawiłam 20 miksów albo "po bożemu" ale z wyższych poziomów i nic ciekawego się nie trafiło

aisunel i Nutka lubią to.
  20. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Czy na targu macie kolorowe miśki? Miało to być naprawione, a u mnie na 30 nic nie ma. :cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.