Opinie Tam i z powrotem - hodowla niedźwiedzi w oazie oraz nowe misje w Spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

no wlasnie, powiazane i skoro mialam nie robic miskow to teraz tortow tez nie zrobie . :oops:

2. Nutka

Nutka Komandor forum

Miśki pewnie zacznę, ale jak będzie BB :). SP mam od królowej, więc mi nie szkoda o ile jakoś to klonowanie będzie wyglądać ;). Uświadomiliście mi, że to drugie pnącze niestety co 40 godzin. Nie lubię takiego czasu, szczególnie jak mam kombajn. Pożyjemy zobaczymy :p. Ostatnio nie robiłam eventu to spróbuję się pobawić, chyba że to nie będzie jednak zabawa ;).

JohnLock lubi to.
  3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A co ma jedno do drugiego? Ja miśków nie robię chyba....:p ale torty tak bo każda nagroda się przydaxD A te torty to wcale nie takie trudne. 8)No chyba, że ktoś nie ma czasu zbierać tych przyspieszaczy ciast czy jak to tam się nazywaxD

JohnLock lubi to.
  4. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

no wlasnie ma :D zw wzgledu na nagrody :( a skoro nie chce robic miskow, to nie ma to dla mnie sensu

duringd lubi to.
  5. duringd

duringd Zaawansowany

Robić czy zarobić? Oto jest pytanie!
    Miśków w stodole 579 sztuk. Nie wiem czy starczy. Jak nie starczy to można iść do lasu i złapać kilka w
    hamak. SP przeszło 700. Starczy.
    Tylko po co? Może dla naklejek? Zdobędę i nie będę ich więcej oglądał.
    Pnąchale mogą być, ale te czasy...

agni33 lubi to.
  6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Hmmm robienie tortów kosztuje tylko trochę czasu. :music:A nagrody można dać na targ:music:

agni33 i Widełki3 lubią to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mysle i mysle i sama nie wiem....robil ktos wyliczenia ktore najbardziej oplaca sie oddawac?

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie wiem czy robić, nie wiem czy najtaniej.
    Wstawiałem od najwyższej wartości do najniższej.

9. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Te kupony co wpadną i tak wypada wykorzystać... więc nic tylko piec, pnącze samo się zdobędzie 8)

Nutka i gretag lubią to.
  10. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Ty powinienes w NASA pracowac..szybko i tanio obliczylbys kazda podroz na inne planety..i czy sie oplaca tam leciec w ogole.xD Powaznie , pelen szacunek i dzieki, dzieki to nie tylko za ta tabele..z wielu innych Twoich korzystalam- no miszczu :)

No teraz to juz na pewno zrobie kolko bez problemu :D

11. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry miśki bede klonowac z moja grupa[​IMG]czekamy na 14 i bb oczywiscie

Nutka, agni33 oraz gretag lubią to.
  12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

250 odznak minus 20, jakie dostanę z eventu z tortami = 460 SP, minus 45 SP z nagród = 415 szt. Tyle mogę poświęcić. Nie spodziewam się szału w wynikach, ale przynajmniej nie będę mogła powiedzieć, że nie próbowałam:) Czyli robię niedźwiedzi event w całości. Trochę tych kolorowańców trzeba będzie oddać. Zakładam posiłkowanie się targiem, żeby nie klonować ich w nieskończoność:)

Nutka i gretag lubią to.
  13. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

O 14 z groszem wystawiam niedźwiedzie do oaz (max 100 kompletów) - i czekam na BB... W zależności od tego co zbiorę, albo bawię się dalej, albo odpuszczam event... Pnącza mają czas zbioru, którego nie lubię (ale jeśli je zdobędę też się nie obrażę); wszystko zbieram ręcznie (wytchnienie jest rzadkością), dlatego taki czas jednak trochę miesza, a 40 godzin i tak w moim przypadku oznacza zbieranie co dwa dni.

Nutka i gretag lubią to.
  14. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Miśków raptem 120 ;) Paszy ok 650 :) Także będę kończyć misje z innymi zwierzakami ;) A Miski na handel pójdą :) Łatwo się miliony na nich zarabia :)
    A będzie BB ? Takie oficjalne ?
    Pozdrawiam :)

gretag lubi to.
  15. alexander56

alexander56 Generał forum

na razie brak inf. apropo BB ale stawiam na to że jutro powinno byc ;) moje 720 misków gotowe na rozmnażanie :D

gretag i Alan1907 lubią to.
  16. stalkerolot

stalkerolot Czeladnik forum

Miśki to złoty interes,wystawiam po 100 szt a cena 16,500,i chwila i już ich nie ma i tak zarobiłem już 50 mln.
    Event robię bo coś może fajnego się wyklonuje i zarobek nowy

Nutka i gretag lubią to.
  17. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

tanio jeszcze sprzedajesz bo na moim targu po 20 000 i dalej ida w gorę a wiec ze sprzedaża nie ma pośpiechu :music::D

gretag lubi to.
  18. Emi37

Emi37 Aktywny autor

bb dopiero od jutra to jeszcze poczekam z hodowlą nie bardzo mi się opłaca wstawiać teraz miśki bo mam ich trochę mało a tak może przeskoków nie będzie ale chociaż jakieś zwroty się trafią

gretag lubi to.
  19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Postanowiłam zrobić I część niedźwiadków.:D
    Kupiłam trochę zagród i stoją i trochę miśków po jeszcze przyzwoitej cenie - choć i tak drożej niż normalnie. :music:Ale co tam odrobi sięxD
    Ja robię tylko pierwszą rundę więc chyba dam radę. Dziękuję Wam za wyliczenia:inlove: Bardzo pomocne:D

gretag lubi to.
  20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Miśki możesz wstawić do oaz po 14 , a wyjąć jutro po 18 - zaoszczędzisz na galaretce i perfumach .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.