Opinie Tam i z powrotem - hodowla niedźwiedzi w oazie oraz nowe misje w Spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja SP mam sporo i cały czas kręcę póki co :music:ale hodowlanych nie lubię bo tak :pxD Robię tylko dla fajnych nagród jeśli takie są;) i stąd moje pytanie czy warto:) Powodzenia w hodowaniu.:)

2. kasia750

kasia750 Hrabia forum

uwielbiam zbierać naklejki:inlove: -tylko gdzie:mad: je mam wklejac album peka w szwach buuuuuu:cry::cry::cry::cry:xD

jagódka133, kybek93 oraz gretag lubią to.
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

500 SP dla odznak, ale nie wiadomo czy to wystarczy dla sklonowania niedźwiedzi o odpowiedniej wartości do zadań, bo na samych zwykłych niedźwiedziach to będzie ciężko (potrzeba ponad 4300)
    Pnącza realnie co 24 i 48 h, nagrody za poszczególne wpłaty jestem w stanie odpuścić, więc event sobie podaruję, a nazbierane miśki pójdą na targ i skupię się raczej na wypiekach.

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ale czy się opłaca??

5. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Ewent zrobię ...
    -830 niedźwiedzi w stodole
    -wystawione zagrody
    -kiedy będzie BB już wiadomo?
    Trochę SP wpadło od Królowej

6. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Jednym się opłaci, innym nie;) Ja robię, bo lubię, bo mam SP jeszcze od królowej, bo lubię gałązki zbierać:);) A poza tym próbuję skończyć misję hodowlaną z owcami więc i tak ssaka będę klonować to odznaki wpadną:)

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dokładnie o tym samym myślę... dlatego nie porywam się na 2 okrążenie bo wiem, że nie dam rady. A odznaki to najmniejszy problem.

8. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

A ja postaram się zrobić w całości, bo trzech ostatnich eventów nie skończyłam (jednego z braku neta, a dwóch z braku czasu). Hodowlane robi się szybko jeśli ma się odpowiednie zapasy i BB więc myślę, że ogarnę. I te emocje przy klonowaniu :p:music:

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

chodzi mi o hodowlę innych ssaków, jak ktoś robi misję tak jak ty więc nic nie traci. ale jak ktoś będzie chciał nazbierać odznak na innych ssakach to wtedy marny to biznes. Bo więcej SP musi wywalić.

10. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Witam 1 kółko na pewno zrobię na tyle mnie stać na drugie pewnie też gdybym się uparła ale znając moje szczęście do przeskoków zwłaszcza a może szczególnie w tył :) xD to raczej na pewno sobie je odpuszczę choć PD ładne z 2 pnącza i szybciej by się lvl wbijały to nie koniecznie skórka warta za wyprawkę

11. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

robimy :D fajne nagrody

kybek93 lubi to.
  12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

z oaz wypadać będą kupony na ciasto co wyraźnie podnosi atrakcyjność hodowania, i superpasza oraz miśki do wyjęcia

Nutka i kybek93 lubią to.
  13. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

20 odznak ssak można wygrać w drugim evencie Wisienka na torcie:D a to 40 Sp mniej;):p

Nutka, agni33 oraz kybek93 lubią to.
  14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

to jestem w szoku że tak połączyli pieczenie z hodowlanym... teraz nie ma wyjścia albo ktoś robi owa eventy albo żadnego. Z drugiej strony powiem że spodziewałam się czegoś takiego. ale z drugiej strony mówiłam sobie: eeee czegoś takiego to nie zrobią.
    A jednak zrobili.

agni33 i kybek93 lubią to.
  15. Alairë

Alairë Generał forum

Ja też kolekcjonuję naklejki :D...
    Tyle, że moje nie mieszkają w albumie :p.
    Wolę taki układ, bo przynajmniej widzę chronologicznie co i kiedy zdobyłam.

EDIT - chciałam poczytać poradnik z miśkami. Niestety odnośnik przekierowuje mnie do wisienki, a dokładniej do misji Wisieńka na torcie... :p Do opisu misji niedźwiadkowej nie mogę się dostać, ani przez link, ani przez dedykowane FAQ...

To odwrotnie niż ja xD.
    Chcę poczytać o miśkach, a wszędzie mnie do wiśni odsyła... o_O

Po usunięciu postów Twoje posty połączyłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 lipca 2017
    kybek93 i .Robaczek. lubią to.
  16. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Hodowlane to zawsze wspaniała okazja do podreperowania stanu SG , o niedźwiedziach trąbiono od tak długiego czasu , że chyba każdy jest w miarę przygotowany.
    Zrobię , niedźwiedzie i hamaki powędrują do potrzebujących , zapoluję na grubego zwierza na targu i jakiś rusz postawię jak się uda.
    Teraz tylko czekać na OO w sprawie BB.

Patrząc od strony opłacalności i jakości nagród nie przedstawia się to już tak kolorowo , ale kto bogatemu zabroni:p.

Naklejeczki:inlove:.

Bry z polotem.

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty nie związane z eventem usunęłam i do rozmów o evencie Wisienka na torcie zapraszam tutaj: Wisienka na torcie.

18. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dobry
    Oczywiście pierwszą rundę zrobię, nad drugą się zastanawiam, ale nie pasuje mi czas na pnączu to raz a dwa jak zawsze dałem ciała z zapasami i niedźwiedzi mało mam.
    Może wpadnie trochę grosza i podreperuję nadszarpnięty budżet :)

kybek93 lubi to.
  19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Nagrody i te nieszczęsne pnącza zbierane co 14 i 40 godz. naprawdę nie zachęcają do robienia tego eventu - no wyjątek stanowi te 1.000 deseczek xD i to, że z oaz będą wypadać kupony do eventu "Wisienka...."

20. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Jest jeszcze runa na Drzewie "Szybki Hodowca" skracająca czas o godzinę.

Nutka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.