Opinie Tam i z powrotem - hodowla niedźwiedzi w oazie oraz nowe misje w Spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Na początku stwierdziłem, że nie robię 2. okrążenia, szkoda zwierza. Ale po przemyśleniu i nabraniu rozpędu... no się zrobiło, samo tak jakoś xD

W oazie najlepsze, co mi wyszło, to takie cuś:
    No cóż, limit szczęścia ja też chyba wykorzystałem na dłuuugi czas xD

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mimo urlopowania nad morzem udało mi się skończyć event i 2 gałązki odpalone xD

3. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Wyhodowałam 3 kozaki i zrobiłam czerwoną zagrodę w warsztacie, przy okazji wpadło parenaście kuponów na ciasto.
    Eventu nawet nie zaczynam...

gretag i Nutka lubią to.
  4. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

Jeszcze tylko 7 odznak i Event będzie zakończony mimo wcześniejszego nastawienia się że zrobię tylko 1 pętlę. Ale jakoś drugie pnącze mnie skusiło i udało się zrobić chociaż trochę żal że aż tyle SP poszło ;)

Nutka lubi to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja powoli koncze-ostatnie odznaki zaraz beda, powoli sobie cos tam koloruje.
    przeskokow w miskach nie za wiele....2 razy księżycowy mi sie trafil-raz z pyskowatych i raz z cyrkowych

Nutka lubi to.
  6. tigre

tigre Fanatyk forum

Ewenty pokończone i tym razem uznaję je za baardzo udane a BB zadowalające ;) :)
    Skoki najlepsze ze zwykłych (miksy w standardzie czyli cofka) a za wejściówkę z eventu rooooszzzz pawiki na kole tak, że ten ;)
    Za to na targu to mi tylko mignęły kozaki- za grosze jakieś :(

Ostatnie edytowanie: 22 lipca 2017
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a mi udalo mi sie za 0,10 sg kozaka kupic ostatnio :p
    rozowy kurnik na kole zgarnelam tez :)

toDzasta, Nutka oraz tigre lubią to.
  8. smerf41

smerf41 Weteran forum

A mnie z trudem - przynajmniej 10 BB, wreszcie udało mi się zrobić różowe myszy...za dwa dni na kole takie same dostałem :)....tak bywa ..albo BP jest jak ...tajne służby :) - GRATULUJĘ !!! Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 23 lipca 2017
    tereska1108, gosiunia007 oraz tigre lubią to.
  9. Nutka

Nutka Komandor forum

Nareszcie skończyłam -.-. W sumie dzięki cudowi zakupu 1 barmanki ;). Zostało mi 78 odznak i to nie one w tym evencie stanowiły u mnie problem. Muszę w końcu zrozumieć, że z hodowlanych powinnam robić tylko te dające neonki, bo tylko one jeszcze nagradzają jako tako włożone przeze mnie nakłady SP i mojej pracy :p. Nadal ukończenie tego eventu wcale mnie nie cieszy 8) w przeciwieństwie do wisienkowo-tortowego :).

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

[​IMG]Wyczarowane:[​IMG]

11. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

miałem od królowej ponad 2000 sp koloruje sobie niedźwiedzie zejdę z sp do 450 i coraz bardziej się zastanawiam czy nie zakończyć tej gry gdzie się nie obrócisz kasa i kasa ts i ts niby jest bb ale takie same przeskoki mam bez tego wszystko co dobre chyba się skończyło w tej grze :cry:

12. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dobry
    Ewentu w ogóle nie ruszyłem, miałem zamiar zrobić tylko pierwszą rundę, ale się rozmyśliłem.
    Dzięki temu dokończyłem zadanie z kukułkami a miksy trafiały się całkiem fajne.

Czy na innych targach też jest taka sytuacja jak u mnie, że nie ma w ogóle hodowlanych niedźwiedzi na sprzedaż?
    Cały czas szaro, ni widu ni słychu.

13. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Niestety nigdzie nie ma kolorowych miśków..aż się zastanawiam co się z nimi stało..xD

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na targu nr 1 się pojawiają ale trzeba "polować".Rano upolowałam tańczącego i księżycowego,teraz sama "drobnica" tylko się pojawia od czasu do czasu.No ale ruszzzzz mam,to tak dla sportu jeszcze poluję...:p

15. Agafarm71

Agafarm71 Okazjonalny autor

od długiego czasu nie udawało mi się zrobić eventów do końca i tak bez spiny podchodziłam do tych obecnych,, a tu jaka niespodzianka - udało mi się zrobić obydwie pętle miśków i upiekłam wszystkie torciki :) życzę wszystkim pokończenia eventu i dobrego miksowania

16. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

miśków nie ma na targu jak są to znikają jak świeże bułki coraz mniejsze zainteresowanie tą grą

tereska1108 i gretag lubią to.
  17. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Eeee tam :p U mnie też nie ma i co z tego.;) Nie robię II okrążenia i tak. A klonuję delikatnie różne inne zwierzaki. Albo i nie jak mam focha:pxD Ale lubię tą grę. Ciasta nadal piekę, skończyłam cały event. Może nie za często ale na bieżąco:)

gretag, JohnLock oraz ***kacper*** lubią to.
  18. Boryna59

Boryna59 Czeladnik forum

z chęcią bym ci opylił parkę ,wczoraj jeden a dziś drugi,

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratuluję Gosiu - u mnie lipa nadal - ani w oazach ani na rynku nic nie ma - rusz musi poczekać .

20. tigre

tigre Fanatyk forum

No takiego ładnego BB to ja dawno nie miałam - jest drugi zagrodowo -różowy i dylemat - odpalać miśki różowe czy na warsztacik kombinować ....chyba Miecio dociśnie i odpalę zagrodę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.