Opinie Tam i z powrotem - hodowla niedźwiedzi w oazie oraz nowe misje w Spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Weź udział w podróży dookoła świata z Hubertem i Bertą! Hoduj niedźwiedzie, odwiedź egzotyczne kraje, wyślij pocztówki i wygraj wspaniałe nagrody!

breedingjul2017_reward_header.png

Czwartek 20.07.2017, godz. 14:00

Środa 26.07.2017, godz. 14:00

UWAGA: Po zakończeniu eventu w Spółdzielni pojawią się nowe misje: "Weselne dzwony" oraz "Odpoczynek w hamaku".

bearbreeding_icon.png bearbreeding_icon.png bearbreeding_icon.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Super, tyle na to czekałam :D Mam tylko 350 sztuk sp, muszę prześledzić misje w spółdzielni żeby dozbierać troszkę ;)

kybek93 i brzustinka lubią to.
  3. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Witam :) Czy ktoś mi wyjaśni w jakim celu dostajemy te naklejki ? I to w takiej ilosci !

Nutka i kybek93 lubią to.
  4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

witam i ja, przeczytałam po łebkach i na pierwszy rzut oka nie będę robić drugiego okrążenia... wstępnie mi się nie opłaca. :oops: Ale zaraz przeczytam wszystko uważnie i przekalkuluję co i jak. A wy jak myślicie?? :music:

kybek93 i brzustinka lubią to.
  5. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

no i hmmm

minimum 500 SP jest potrzebne, jeśli ktoś chce ukończyć oba okrążenia i zgarnąć dwa pnącza
    troszkę dużo :music:

ale mam jedną propozycję, nad którą może ktoś by sie pochylił, by wyprodukowane w nadmiarze w czasie eventów hodowlanych odznaki, nie przepadały, tylko zostawały w stodole do wykorzystania w następnym evencie, tak byloby fair ;)

6. Kloni17

Kloni17 Książę forum

hmmm nie wiem czy mi się chce tyle SP w to władować muszę się zastanowić i poczytać wasze opinie
    pozdrawiam

Nutka i kybek93 lubią to.
  7. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Zrobienie dwóch rund kosztować będzie 455 szt. SP (odliczyłem 45 zwrotu) i prawie 1,5 ml SG w niedźwiadkach). To sporo. Trzeba przemyśleć. Troszkę mniej ( o 40 SP) bo w drugim ewencie są do zdobycia odznaki ssak. Dobre i to

Ostatnie edytowanie: 19 lipca 2017
  8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

2 pnącze daje ładne PD i TPD, tylko pytanie czy tak szybkie wbijanie leveli jest mi do czegoś potrzebne...

o ile ktoś ma tyle niedźwiedzie, bo jeśli nie to będzie go to kosztowało kilka razy więcej.

9. olek2000n

olek2000n Czeladnik forum

Czy oprócz różowej galaretki jest coś co przyspiesza hodowlę w oazach?

kybek93 i gretag lubią to.
  10. gretag

gretag Chodząca legenda forum

W nagrodach jest 45 szt SPaszy a więc do ukończenia eventu potrzebujemy 455 szt SPaszy..
    ...nagrody takie sobie..jedynie te 14-godzinne itemy i 1 pnącze a drugie co 40 godzin.. :wuerg:
    ..nie lubię takich czasów ani na pnączu ani przy itemach..
    ..jednak event trzeba zrobić..taki los farmera..haha
    ..rząd chmur..święta 2014

11. piechanna

piechanna Analityk forum

Chyba dobrze policzyłam 45 szt. SP jest do zdobycia w obydwu rundach.
    Zdecydowanie perfumy najbardziej skracają ten czas.

polnygryzoń, kybek93 oraz gretag lubią to.
  12. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Miśków 857 sztuk na stanie (zagrody w dalszym ciągu produkują) , żarcie z piorunami też czeka ;)

Kwestia, ile będzie mi się chciało zrobić xD

Nutka, kybek93 oraz gretag lubią to.
  13. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Greciu, chyba zapomniałaś o naklejkach. Full wypas tym razemxD

14. gretag

gretag Chodząca legenda forum

..nie lubię naklejek a jeszcze w takiej ilości..:wuerg:

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ooooo greciu szczęście ty moje :inlove: dzięki tobie podjęłam decyzję :D żeby nie robić drugiego okrążenia. Umknął mi fakt, że to drugie pnącze jest co 40h :D a ty mnie oświeciłaś. Więc zostanie mi w kieszenie 270szt SP i ładnych parę mln SG.

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Na pewno więcej SG niż 1,5 000000 pytanie ile tych niedźwiedzi potrzebne... Waszym zdaniem warto robić?

kybek93, brzustinka oraz gretag lubią to.
  17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

1 okrążenie robię tak z przyzwyczajenia i dlatego, że lubię hodować w oazach. A drugie odpuszczam. Wtedy będzie Miecio uspokojony i zadowolony, a ja będę spokojniejsza zostawiając SP na być może lepsze czasy.

18. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    nareszcie misie, podobaja mi sie, i nagrody ciekawe:)
    oby ladne przeskoki byly, bo jednak ciezkie saxD
    milego dzionka;)

kybek93 i gretag lubią to.
  19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Chyba do 6 zadania pyknę ten event,to sobie policzyłam(mam nadzieję,że dobrze),że mi potrzeba 45 odznak i ok.580 tys. w niedxwiadkach.Podoba mi się ten item W poszukiwaniu drogi,bo pasuje mi do Kempingowego raju,to pnącza nie robię :p Resztę SP zaoszczędzonej na rusz niedźwiadka zostawię...No i może coś na targu zakupię z wyższych misiów,żeby jeszcze SP zaoszczędzić...:p

Nutka, kybek93 oraz gretag lubią to.
  20. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Wartość niedźwiedzi potrzebna to 1 637 498 sg...czyli ile ich pójdzie zależy od przeskoków... bo co do odznak to w 100 % będą też wypadać z hodowli ssaków więc nie koniecznie trzeba same miśki klonować:);)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.