Talony na kombajn.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika otomana, 22 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. otomana

otomana Czeladnik forum

Witam. Zakupiłem skrzynie z nawozem u Kapitana. Były tam talony na kombajn. Gdzie je mogę znaleść ????? Bo na mojej farmie w inwentarzu i towarach konsupcyjnych , ich niema ! Gdzie je szkać ?

tamako i krasnoludek10 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Kupony na kombajn zapisywane są w Inwentarzu/Towar konsumpcyjny (wpisz w wyszukiwarce np. kup - małe okienko w prawym, górnym rogu).

Aby taki kupon aktywować trzeba kliknąć wybrany w kombajnie, na grafice oznaczono cyfrą 3:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

tamako i krasnoludek10 lubią to.
  3. SMOD_Atena

W Skrzyni z nawozami, którą można kupić w sklepie eventowym nie ma gwarantowanego kuponu na kombajn. Po otworzeniu otrzymasz 1 losową nagrodę spośród: 1 x turbo nawóz Zosi, 1 x super nawóz Zosi, 1 x super nawóz, 1 x farmarka, 1 x gwiazdka, 1 x imprezowa wejściówka, 1 x złoty banan, 1 x kupon na pomocników (1h.)

Opisy wszystkich skrzyń znajdziesz w tabeli z poradnika (na dole posta):

Czy po otworzeniu skrzyni pojawiło się okienko informujące o zdobyciu kuponu?

W opisie skrzyni w sklepie (literka i) jest też taka informacja:

skrrr.png

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2023
    krasnoludek10 lubi to.
  4. SMOD_Atena

otomana ale nie denerwuj się i nie krzycz proszę. Wiem, że piszesz o skrzyniach z nawozami, które można kupić za monety zębate w sklepie eventowym Eventu Wiek żagli:

Napisałam też wyżej jaką 1 losową nagrodę możesz otrzymać ze skrzyni z nawozami. W żadnej z tych 5 skrzyń, które zakupiłeś nie ma gwarantowanego kuponu na kombajn. Możesz otrzymać losowo 1 nagrodę spośród tych: 1 x turbo nawóz Zosi, 1 x super nawóz Zosi, 1 x super nawóz, 1 x farmarka, 1 x gwiazdka, 1 x imprezowa wejściówka, 1 x złoty banan, 1 x kupon na pomocników (1h.)
    Jaśniej już nie umiem napisać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

krasnoludek10 lubi to.
  5. SMOD_Atena

Skoro usuwasz swoje posty to pewnie już wiesz gdzie popełniłeś błąd a bez sensu żebym odpowiadała na usuwane posty. Temat w związku z tym zamykam.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.