Taki pomysł np. ->"Zastępca w grze-sister&brother"

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika kachaiwan, 7 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kachaiwan

kachaiwan Nadzorca forum

Zrobiłam sobie ostatnio takie małe przemyślenia co do mojej farmy i wpadła mi na myśl taka oto innowacja w grze bo urlopy na farmie to fajna sprawa nawet bardzo fajna, ale ona jest bardzo ograniczona.
    Gdyby wprowadzić możliwość zastępstwa realnym człowieczkiem, ustalić co taki zastępca w czasie naszej nieobecności mógłby robić a czego nie, mogło by być całkiem fajne.
    Wiem, że zaraz komuś może zrodzić się myśl jakiejś spekulacji ale np. gdyby taki ktoś dokonywał tylko zbiorów, karmienia i np. wysyłania prezentów codziennych. Nie mógłby np. dokonywać wymiany w czasie G&T, sprzedaży na rynku itp. itd.
    Zakładam również bo gram tutaj dopiero od roku 2014 że być może coś takiego już funkcjonowało i z jakiegoś powodu z tego zrezygnowano. Nie znalazłam nic na ten temat na forum, ale obecne forum jest tym nowym forum :)
    Zapraszam do podzielenia się własnymi za i przeciw gdyby coś takiego mogło zaistnieć

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry.

Twój pomysł jest niezgodny z 9.3.7 OWH oraz Regulaminem Gry.

W związku z tym temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.