Opinie Tajemniczy staw

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 13 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuję Aniu, wniosek nie dokładnie czytałam instrukcję odnośnie aktualnego eventu. Te perły zaćmiły mi umysł. Mam ich aż "0" i czuję, że tak zostanie do końca;)

2. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

nie wiem czy to pomoże komuś moja taktyka ale próbowałam wszystkiego i doszłam do wniosku że najlepiej opłaca się ta najtańsza przynęta do tego wniosku doszłam jak z premiowych czy luksusowych trafionych w punkt łapałam niskie ryby a i raków sporo było, z merlinów wypadały skrzynki jak przeszłam na najtańsze przynęty to po pierwsze ilość rzutów się podwoiła a i rezultaty też mam lepsze12 pereł w pasku i myślę że za 2h jak wykupię miejscówki znowu kupię 6 przynęt po 1 i wyskoczą następne perły zaznaczam że to tylko moje przemyślenia i testy możę się mylę ale dalej będę tym systemem próbować :) za 2h zamelduję wynik po 6 rzutach

3. PolakM

PolakM Komisarz forum

jakie przynęty według Was najlepiej kupić za kupony wędkarza ;)

dantic3, Marzenakruczek oraz hiacynta lubią to.
  4. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

z 6 najtańszych przynęt trafiłam 2 x merliny 2x osmiornica 1x papuzia 1rozdymka z nagród dostałam 1x 450 tyś tpd 2 x skrzynia z rybami 40skrzyń i 1 skrzynia farmerska lV tym razem bez pereł ale zobaczymy jutro :)

5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ja skłaniałbym się ku zwykłym przynętom (zresztą niektórzy wyżej już tez o tym pisali), niezależnie z jakiej przynęty korzystam tak samo mogę wyłowić marlina jak i raka, a osobiście nie zauważyłem, żeby korzystając z przynęty premium lub luksusowej marlin wypadał mi jakoś częściej, ale to tylko moje skromne zdanie ;)

6. Pryku

Pryku Baron forum

Ale moze jednak gdzies jest "haczyk" bo przeciez po to to dali tak.. Jesli ze zwyklych masz jakies perly to ok, a moze z tych lepszych wieksza szansa... nie wiem ale jest jeszcze czas

dantic3, Marzenakruczek oraz hiacynta lubią to.
  7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Spróbuj i podziel się doświadczeniem.;):)
    Osobiście nie zauważyłam różnicy, ze skrzynek i z premium nie mam pereł dokładnie tak samo jak nie mam ze zwykłych, a zapłacić trzeba więcej.:oops:
    Mój dzisiejszy poranny połów zwykłymi przynętami dał 2 marliny, 3 ośmiornice, rozdymkę, 2 papugi i 2 raki, niestety pereł nie dał.:(

8. halina54

halina54 Hrabia forum

Z mojego doswiadczenia przy lowieniu to ze zwyklych predzej wypada merlin niz z premium...perel niestety brak

dantic3, Viola_07 oraz hiacynta lubią to.
  9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Widzę, że firma testuje nerwy graczy ;)
    Jest taki śliczny koszyczek do kupienia za cztery dyszki bodajże, a w nim 10 skrzynek z przynętami i chyba trzy luksusowe do tego.
    Kto ma nerwy ze stali i przetrzyma, ten zapewne zdobędzie perły w trybie bezgotówkowym do końca tego maratonu (inaczej krzyk by się podniósł że hej)... ale bardziej nerwowi kupią koszyczek i firma na to liczy.
    Nawet nie mogę wyrazić uznania dla tego pomysłu, jest stary jak świat -.-
    Zieeew -.-

Aha, to łowienie kiedyś było fajne. Ale ta reglamentacja przynęt i niemożność ich ukręcenia w młynie mnie by odebrała całą przyjemność.

10. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Koło fortuny trzyma ze mną sztamę, wprost uwielbia mnie. Co ja bym zrobiła gdyby usunęli z niego mandragorę? Nie wiem jak u Was, ale na moim nie pamiętam jak coś z + wygląda. Zawsze miałam w granicach 300 szt. imprezowych wejściówek, teraz 83 i poza śmieciami nic ciekawego nie wykręciłam. No i fajnie, oby tak dalej, a co tam… Można orać bez wspomagaczy:p

11. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

wędkę zarzuciłam z przynętami luksusowymi i otrzymałam skrzyneczki, a gdzie te poszukiwane perły?

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Łowię a jakże
    ale kupony xD nawet dobrze idzie xD

13. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Nie narzekaj . Ja mam tego po ponad 500 tys.
    Łowienie do bani. Reglamentacja i kurek na perły.:cry:

14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Nie tylko tobie zzizzie
    - wszystkim nam ( no może prawie wszystkim ) krok po kroku odbiera się całą przyjemność z gry ...
    I dlatego moja Mietka coraz częściej szepce ,, Biada!,,
    bo gdzie by się nie obrócić wszędzie jakaś loteriada

a w tych rybach już bogowie nadużyli swojej mocy
    i tą niby losowością kpią z nas sobie w żywe oczy -.-
    Już mnie wcale to nie rusza - a tym bardziej nie uraża
    no bo ,,żarty,, w takim stylu większą ujmą są dla kpiarza...

- pierwszy trening cierpliwości nieudany i ... no dałam się Mietce skusić na łowienie :p:cry:efekty tak marne że już nawet nie pamiętam jakie tam te ryby były - perełek oczywiście nie dały - w sumie wykorzystałam już 11 szans na owe perły i... nic, zero... można by powiedzieć , że totalny pech mnie na tych rybach prześladuje i nawet skłonna byłabym w to uwierzyć , ale na koncie testowym (gdzie też postanowiłam się w wędkowanie pobawić, ot tak dla porównania) już przy 5-tej szansie pierwszy komplecik perełek się trafił, więc... wychodzi na to, że ten pech to jednak nie mnie prześladuje, a moją farmę :music:- no nic, poczekamy i zobaczymy jak to dalej z tym łowieniem będzie 8)

Ostatnie edytowanie: 22 kwietnia 2021
  15. ewdusia95

ewdusia95 Naśladowca mistrzów

a pereł nadal nie ma

16. halina54

halina54 Hrabia forum

Firma nas testuje ale niedlugo sie przejada na tym testowaniu bo farmerzy ich oleja tak jak oni nas i zwyczajnie odejda,no bo ile mozna miec tej cierpliwosci i samozaparcia jak nic nie mozna ugrac? ani teraz w lowieniu ani na kole gdzie tylko samo badziewie.Ja sie grzecznie tylko pytam po kiego grzyba nam te mandragory,sole oleje czy sto tysieczne zolte zagrody ,a gdzie te kupony czy inne potrzebne rzeczy.Nie kazdego stac na kupowanie ciagle koszykow czy florkow.Zarlocznosc firmie sie czkawka odbije niedlugo....ale to tylko moje skromnie zdanie bo co ja tam wiem...

17. dezynteria

dezynteria Czeladnik forum

Czy ktoś już odpalił bonus 200% na ozdobne? Mam pytanie - czy on się załącza od razu, w momencie odblokowania? Czy wpada na pasek?

dantic3, hiacynta oraz Marzenakruczek lubią to.
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

odpala sie od razu i zajmuje zloty slot

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Norbi wydaje mi się, że gracz pytał czy ten

[​IMG] bonus odpala się od razu po odblokowaniu.
    Jeżeli o to pyta, to idzie do paska i można go użyć kiedy się chce.

20. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Łowienie ryb po nowemu jest tak samo emocjonujące jak oglądanie filmu w starym kinie z nieboszczką Ćwiklińską :cry:>:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.