Tajemniczy Stajenny - zagroda ++

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Novhilien, 24 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Novhilien

Novhilien Forumowy żółtodziób

Witam, mam pytanie w sprawie Tajemniczego Stajennego. Otrzymałam z TS zagrodę ++
    (a konkretnie bobry), chociaż w opisie eventu zagrody ++ nie były wymienione wśród możliwych do trafienia. Zaskoczył mnie taki rezultat i zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakiś błąd. Będę wdzięczna za rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja tylko zapytam czy nie był to tajemniczy stajenny ze stałej misji w spółdzielni " Niespodzianka z antypodów"?
    Jeśli to zakupiony stajenny w obecnym mini-evencie "Orion" to dopytam o tę zagrodę bobrów ++.
    Dopytałam i doczytałam w poradniku tutaj : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/mini-event-tajemniczy-stajenny.10443/#post-355876
    I tam jest zamieszczona pełna informacja,o tym co możemy otrzymać z Zagadkowej zagrody "Orion" :

Oto co możemy otrzymać:

• zagrody zwykłe
    • zagrody klasyczne + i ++
    • zagrody kolorowe (żółte, pomarańczowe, czerwone i różowe)
    • fabryki ( w tym również fabryki specjalne >>Klik<< )
    • zagrody specjalne, np. wilcza jama czy zagroda dla kiwi (więcej na temat takich zagród >>tutaj<<).
    Tak że bobry ++ jak najbardziej mogą się w tych TS-ach trafić.

Czy w związku z powyższym masz jeszcze jakieś pytanie ?

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2015
  3. Novhilien

Novhilien Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedź. Nie mam pytań. Można zamknąć

SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro można to zamykam.Pozdrawiam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.