Tajemniczy stajenny - błąd?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jamperla, 24 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jamperla

jamperla Zaawansowany

Dostałam 3 x Tajemniczy stajenny z Misji Niespodzianka z antypodów, po ustawieniu go na polu i odczekaniu wymaganego czasu kliknęłam i zamiast losowej zagrody dostałam pd i czas znowu się liczy, wygląda że za 5 godz dostanę kolejne 400 pd.

2. -baby245-

-baby245- Wyjątkowy talent

Spróbuj się przelogować, może to pomoże.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-baby245-, dziękuję za pomoc.
    jamperla,zrób proszę tak jak radzi moja przedmówczyni.Jeśli po ponownym zalogowaniu się do gry nadal będzie problem z zagrodami od tajemniczego stajennego,napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej.Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.
    Być może pomoże jeszcze zastosowanie się do tego poradnika: Gdy gra nie działa

4. jamperla

jamperla Zaawansowany

Dziękuję, po przelogowaniu błąd zniknął i pojawiły się zagrody. :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro już problem zniknął,to również dziękuję,miłej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.