tajemniczy labirynt

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by donia333, Oct 25, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. donia333

donia333 Stały bywalec

jak mogę wejść na główną plansze do gry bo stale mam mini grę lampiony mam wyprodukowane i gdzie mam je oddać

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Minigra znajduje się na planszy eventowej i jeśli rozpoczęłaś jedną minigrę to do następnej przejdziesz dopiero jak ukończysz tę zaczętą minigrę czyli ułożysz kafelki, zbierzesz skarb i dojdziesz do wyjścia.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: >>Tajemniczy labirynt<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. donia333

donia333 Stały bywalec

nic nie rozumiem tej gry niema czerwonej kratki ani żółtej i jak ja skonczyc

wszystko stoi w miejscu tylko lata czarownica

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Last edited by moderator: Oct 25, 2018
  4. SMOD_Atena

Miejsce, w którym możesz ułożyć kafelek wskazują strzałki na zewnątrz labiryntu, po najechaniu kafelkiem na strzałkę możesz go dowolnie obrócić, po kliknięciu kafelek zostanie położony a pozostałe w tym rzędzie (pionowym lub poziomym) zostaną przesunięte. Musisz układać kafelki tak długo aż zbierzesz postacią skarby w minigrze i doprowadzisz postać do wyjścia w prawym, górnym rogu.

Czy próbowałaś dokładać kafelki w miejscu żółtych strzałek, które są na zewnątrz labiryntu?

5. donia333

donia333 Stały bywalec

zolty kafelek jest na zewn atrz i wogole sie nie rusza a lata tylko cczarownica

6. SMOD_Atena

donia333 na grafice powyżej jest pokazane w jaki sposób układać kafelki, trzeba odpowiednio obrócić kafelek kiedy jest na zewnątrz labiryntu, na którejś z żółtych strzałek (trójkątów), wtedy kafelek zajmie swoje miejsce a pozostałe w tym rzędzie się przesuną. I jaka czarownica u Ciebie lata? Jeśli masz na myśli tą postać to trzeba ją przestawiać, najlepiej układać kafelki tak żeby postać można było postawić na podświetlonym skarbie. Inaczej nie ukończysz minigry. Próbuj proszę, nad labiryntem trzeba się trochę pomęczyć.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. donia333

donia333 Stały bywalec

dziekuje jest to do mnie czarna magia mimo ze kafelek wyjdzie z nagroda na zewnatrz i tak nie dostaje tej nagrody wiec eventu nie będe robic a na drugą plansze nie mam szans pozdrawiam

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, niestety teoretycznie ciężko wytłumaczyć w praktyce Ci tego pokazać nie mogę. Zapraszam do wątku eventowego, tam Gracze na bieżąco podpowiadają jak sobie z tym labiryntem radzą. Możesz tam również dopytywać ich o szczegóły.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam. Również pozdrawiam i powodzenia życzę.

Thread Status:
Not open for further replies.