Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

A zebraliscie podswietlony skarb po drodze? Bez tego nie da sie wyjsc.

2. frixi77

frixi77 Ambasador forum

ja zebralam i guzik

frixi77, zlituj się, bez takich określeń proszę...:eek: Gierka trudniejsza niż zwykle i zaraz ją ogarniemy;)
    Post edytowałam i jedno słowo zamieniłam na właściwsze.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 października 2018
    waderówek i magdusia668 lubią to.
  3. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

No to teraz do wyjscia w prawym gornym rogu :D

Cytat edytowałam na zgodny z wersją po moderacji ;)
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 października 2018
    oset53, waderówek oraz magdusia668 lubią to.
  4. AngelGina

AngelGina Generał forum

Jejuś jak mnie ta gra wkurza... wrrr, siedziałam tam i kombinowałam, i nadal nie wiem jak to szybko zrobić, bez sensu, po jaki grzyb tak utrudniać, nie lubię takich łamigłówek, które strasznie czas zabierają, ech...
    Mimo wszystko będę walczyć o nagrody i życzę cierpliwości błądząc w labiryntach ;)

5. rozaagata

rozaagata Aktywny autor

Siedziałam w tym labiryncie i siedziałam i nic z tego nie rozumiem. Kompletnie nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.proszę niech mi ktoś wyjaśni to tak po chłopsku z góry dziękuję ,pozdrawiam

6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A tam jest jakieś wyjście?? :eek:

7. Reniarama

Reniarama Generał forum

Wchodzisz do gry, szukasz gdzie jest podswietlony skarb, ukladasz droge z kostek w jego kierunku, kiedy go masz, ukladasz droge do wyjscia. podswietlone strzalki z boku pomagaja, w nich mozesz obrucic kostke tak aby pien laczyl sie biegunami.

8. abask

abask Fanatyk forum

388 wypadajek a do labiryntu jeszcze nie wchodzę bo nie kumam.

9. ewanta

ewanta Komandor forum

no więc tak:
    zasady gry musimy ludzikiem z lewej dolnej strony dostać się do górnego prawego okienka /podświetlony na zielono/ po drodze przechodząc przez środkowy kwadrat /podświetlony na niebiesko/ żeby zebrać nagrodę.
    mamy do dołożenia kwadrat z gwiazdką /po lewej stronie widoczny/ , możemy go dołożyć do rzędu lub kolumny nad którymi pokazują się żółte strzałki
    w podanym przykładzie dokładamy kwadrat do rzędu na samym dole- wtedy cały rząd przesunie się w prawo i nasz ludzik nie będzie już na pierwszym kwadracie z lewej tylko na drugim- wtedy trzeba znowu przesunąć go w prawo /czyli dołożyć kolejny kwadrat do rzędu na samym dole z lewej strony/ żeby był na środkowym kwadracie na dole - udostępni mu się tym samym droga do skarbu /kwadrat po środku/ po zebraniu skarbu trzeba tak kombinować żeby trafił do wyjścia

10. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Mamy na przemian ruchy: puzel / postac. Trzeba pamietac, ze puzel przesunie caly rzad lub kolumne zgodnie ze strzalka na polu, z ktorego chcemy dodac go do labiryntu. Puzle mozna obracac strzalka na nich aby uzyskac wzor sciezki jaki potrzebujemy. Najpierw ukladamy labirynt tak ab zebrac skarby podswietlone na planszy ( w poczatkowych grach jest tylko jeden do zebrania)- potem ukladamy labirynt do wyjscia w prawym gornym rogu.
    Jasniej nie umiem. :)

11. frixi77

frixi77 Ambasador forum

uffff ogarlam to ...poszlam obejrzec film jeszcze raz i juz kumam :)

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ja po zebraniu skarbu,,ustawilem piona na polu ktore nie spada..pomiedzy pionowymi przesuwalnymi rzedami;)..nastepnie budowalem uklad po prawej stronie...jesli kafelek mi nie odpowiadal to przerzucalem go do lewego pionu;)

13. monika50202

monika50202 Forumowy żółtodziób

ja też nie umiem tego ogarnąc i nie chce mi się wogóle go robić

14. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Co za paskudny event ! Wyjście zabiera tyle czasu, ze odechciewa sie grać.
    Zeby kazdy zrozumiał o co tam chodzi, musimy poczekac, az dotikampo zrobi rozpiskę i wyjaśni tak,ze nagle stanie sie jasność :)

15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję. To teraz jeszcze raz obejrzę filmik i do jutra zbieram tylko wypadajki bo czasu nie mam już dziś:)

16. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Hejka ;)
    Hahaha - brawo ja.Poszłam jak większość "trochę" po omacku. Skarb zdobyłam z wielkim trudem. Potem już pakowałam kafle bez obracania bo mi ręce opadły, ale wyjście z labiryntu poszło już gładko. Myślę, że teraz jak już się wie o co chodzi będzie lepiej :)

Pierwsze kilka gierek może być fajne, ale potem jak pomyślę jaka to strata czasu to żal ...uszy ściska

17. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Tez tak musialam zrobic :) Ale nie umiem tego objasnic innym. Jak rusza z podstawa to dojda sami do tego :)

18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

wyjście jest w prawym górnym rogu

waderówek i magdusia668 lubią to.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Pewnie,ze dojda,,,nie jest to az tak skomplikowane przeciez...;)

20. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xD:cry:xD:cry:
    wiedziałam, że łatwo nie będzie-.-
    Jestem zestrachana i nigdzie nie wchodze-.-, dla uspokojenia siejęxD

:inlove:
    robi sie jaśniej:)
    Ogromne dzięki:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.