Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie dokładnie tak samo , pierwsza gierka zaliczona bez zrozumienia >:( naklejka i 25 GT.

2. ewanta

ewanta Komandor forum

dobrze że dali ten darmowy lampion bo już teraz wiem co i jak. trochę to zmyliło mnie bo wstawiam część żeby pasowało a tu mi z drugiej strony ludek przeskakuje na pole bez wyjścia- trochę się pogubiłam na początku ale wreszcie się udało wyjść xD
    myślę że jeszcze dwa trzy razy i ogarnę

3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Na start 498 wypadajek :)

4. Reniarama

Reniarama Generał forum

Na dzikiej lace mialam posiana trzcine, rosnie 22,5 h bez wody, dzis po zbiorze otrzymalam z jednego pola 66 wypadajek, mysle ze nie ma rewelacji bo z pola zagrod zab, kameleonow, oslow, otrzymalam 67wypadajki. Pd rosliny nie ma nic wspolnego z wypadalnoscia wypadajki, to zalezy od pucharow na drzewie, ale jak zauwazyla Mod Marion, sa rosliny o krotszym czasie wzrostu a wypadalnosc jest lepsza. Osobiscie uwazam nadal gozdzik, cebule, ktos wspomnial o krokusie, ze te rosliny sa sprawdzone i mozna polegac na nich.
    W temacie wypadajek, najlepiej sypnelo z zagrod 12 h.
    454 wypadajki.

5. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Ale ilość zebranych roślinek nie wpływa na ilość wypadajek tylko czas wzrostu rośliny posianej, im dłużej rośnie tym więcej wypadajek, taka 21.00 godzinna da sporo na przykład ;) a tak przy okazji 239 z całej farmy????

6. frixi77

frixi77 Ambasador forum

ja nie mogę, nie ma zielonego pojecia jak sie poruszac w tym labiryncie :( a jak czym mam obracac ten puzel ?? No zielona jestem

frixi77 - post edytowałam, poprawiając pewne wyrażenie na bardziej nadające się na nasze forum. Nawet w emocjach uważaj na "mocne" słowa...
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 października 2018
  7. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Ufff pierwsza gra zaliczona. Po przeczytaniu poradnika, myślałam, że czaję, jak zaczęłam grać okazło się, że nie do końca, ale po kilku ruchcach ogarnęłam. Może nie będzie tragedii.
    Frixi - kiedy próbujesz położyć puzzel w wybranym przez siebie miejscu, wtedy pojawia sie ikonka pozwalająca go obrocić

8. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

nienawidzę tego eventu:cry::cry::cry: nie wiem jak grać, jak wyjść z tego...:(

9. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik też wszedł do labiryntu i wyczołgał się dopiero po 10 minutach:cry::cry::cry:na kolanach bo cierpliwości trzeba oj trzeba>:(

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

chyba jestem za stary na takie ewenty i labirynty

a wypadajek 283

11. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

nia martw sie, dojdziesz do wprawy po kilku gierkachxD, ale wczesniej trzeba je zrobic, ;),
    teraz nie narzekaj, bierz grabie i w pole siac ewentowke i zbierac wypadaje ;)

Cytowany post poprawiłam na aktualną wersję - po moderacji
    MOD_Marion

12. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Proponuje obejrzec filmik z postu nr 10 Norbiego w tym watku. Mi pomogl zalapac od razu. :)

13. frixi77

frixi77 Ambasador forum

czym obraca sie ten puzel ????

14. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Strzalka, ktora sie pokazuje jak najedziesz na niego.

oset53, Reniarama oraz waderówek lubią to.
  15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jeju niech się ktoś zlituje i objaśni zasady tej gierki tak wiecie... łopatologicznie. Robię na oślep i niby zrobiłam ale nic nie wiem i chyba nie załapie:wuerg::eek:>:( obejrzałam filmik ale jest po niemiecku:oops:

Cytowany post poprawiłam na aktualną wersję - po moderacji
    MOD_Marion

16. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Wypadajek u mnie 317 , ale z labiryntu nie mogę wyjść już mnie to denerwuje:wuerg:.

17. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Siedziałam w tym labiryncie i siedziałam i nic z tego nie rozumiem. Kompletnie nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Jak dla mnie ta mini gra to zwykła strata czasu.

18. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

a prosze bardzo:)
    -jabłecznik
    -upiorny bukiet, bo on z pnączem "noc pełni księżyca" sprawi, że mroczne 8h spadną do 4h
    -nagrobna doniczka, to mogę chwilowo odpuścić;)
    -eliksir przeznaczenia razem z kamieniem filozoficznym, bo to duet zgrany;), na uszlachetnione warzywka
    -esencja wiedzy i maść lecznicza w towarzystwie maseczki Tiki, żeby kolczocha podgonić;)
    -eliksir życia żyć nie może bez źródła życia, a razem uzależnione są od pnacza "imprezowe wejściówki"xD. a nad nimi czuwaja uszlachetnione kwiaty
    -proszek z mandragory i maść lecznicza lgną do "jagody" i "Bawarskiego święta 2018", a skoro takie świeto, to i melonowa magia wpaść musi
    -fiolkę wzrostu sobia odpuszczę, bo już nie mam siły na drzewa. Ale kto wie czy nie przydadza się:eek:
    To z grubsza:D
    Uff! Zmęczyłam się;)xD
    Lampionów 480 na wejście czyli dziś do północy jeszcze z 300 wpadnie

19. matthero

matthero Hrabia forum

534 wypadajek na dzień dobry :)

20. frixi77

frixi77 Ambasador forum

tez nie moge wyjsc z labiryntu no jakies jaja to sa :p juz mam nerwy normalnie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.