Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

Ciekawe ile dodatkowych GT będziemy zdobywać w labiryncie. 85x25=2125 GT, zaś by wykupić wszystko ze sklepiku potrzeba tylko 25065 GT

2. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

robię , ale ile ? ... sama nie wiem . do pnącza zapewne jeśli ogarnę mechanikę tego eventu . to zbyt skomplikowane na "Babciową " główkę ;)

3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja też wiem, że nic nie wiem, ale uwazam że trening czyni mistrza.
    Nie łamię sobie mojej starej głowy na zapas, wszystko okaże się w praniu - zresztą nie po raz pierwszy
    i na pewno nie ostatni. Spokojnie czekam na tę darmową mini-gierkę i poćwiczę- byle nie do końca eventu:pxD:cry:
    Miłego dnia wszystkim życzę.

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Mam nadzieję, że dojdę do pnącza.:music: I mam też drugą nadzieję, ;)że ogarnę mechanikę gierki. :p Bo na razie średnioxD:cry:Ale idę obejrzeć filmik na spokojnie8) I grać będę raczej do południa, bo wtedy mam święty spokójxDPola już do zebrania więc zamykam farmę... ale mroczne muszę obrabiać bo na oślizłego stwora czekam:pxD

5. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Koszmarnie wspominam 98 i 99 level..Ten drugi robilam ponad 2 miesiace- gdybym tam byla jeszcze raz to moze polasilabym sie na takie przyspieszenie do setki. xD

W ogole to jestem zachwycona cala ta krolowa kosci i czterema eventami wspoltworzacymi ja. Zastanawiam sie tylko o czym mysleli gracze, ktorzy wszystkie darowane/ wygrane chutneye sprzedawali za grosze ( nie zebym narzekala, bylo tanio to kupilam ponad 130 sztuk- zdarzaly sie perelki za okolo 120 tysiecy. Gdzie przedtem rzadko sie zdarzaly ponizej 380 tysiecy na moim targu). Ale przeciez nie musze rozumiec strategii 'Sprzedam tanio, potem kupie drozej..ewentualnie zapytam na forum czy komus nie zbywa.' ;)
    Milego dnia!

6. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

:)
    Mnie natomiast od dawna zadziwiała wysoka cena chutneya.
    Rozumiem w czasach kiedy można go było uzyskać tylko z przepisu i rzadko jako nagroda.
    Ale teraz leci z pnącza i spora część graczy to pnącze ma.
    Częściej jest w nagrodach.
    Nie mam przepisu, mam pnącze i można go sporo uzbierać, dokupując na wyprzedażach;)xD
    Sama nigdy, przenigdy nie sprzedaję chutneya:D
    Natomiast z babeczkami jest krucho-.-, ale może i tu kiedyś nam wynagrodzą jakoś to, że nie mieliśmy wyczucia czasu
    i nie zaczęliśmy grać wcześniej;)
    Co do obecnego eventu to dziś dopiero do mnie dotarło, że skoro wypadalce lecą ze wszystkich łąk,
    to czeka nas "gimnastyka" ze slotami:D, szczególnie złotymi-.-
    Oj! Trochę ich się zmarnuje, bo wpadną na slot i wypadną. Następny, proszę;)xD
    Jeszcze zanim wejdę do labiryntu, to już zdążę się zmęczyćxD

Ostatnie edytowanie: 24 października 2018
  7. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Owszem, troche tego dobrodziejstwa sie zmarnuje...ale to tylko sianogrosze, ktorych stan mozna w mgnieniu oka przywrocic do poprzedniego. Szczesliwie alchemik zajmuje srebrne sloty :)
    Dzis w trumiennym 100% PD- przyjemne z pozytecznym. :D

8. frixi77

frixi77 Ambasador forum

a co chcecie wkladac w te sloty jesli mozna wiedziec ??

oset53 i magdusia668 lubią to.
  9. ewanta

ewanta Komandor forum

na dzień dobry 431 lampionów - raczej miałam taki misz masz drzewkowo-zagrodowo-warsztatowy. i nie wszystkie te najdłużej "dojrzewające" - kurnik też był:p
    średnie wypadajkowa tylko do pnącza to 501
    a średnia całego eventu to 780.
    zobaczymy ile do jutra do 14-tej uzbieram.

10. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

437 wypadalców na początek.

11. Karen139

Karen139 Baron forum

Dropów 543 na start.
    Pierwszą gierkę zaliczyłam.........nagrody dostałam, ale jak wyszłam z tego labiryntu ......nie mam zielonego pojęcia. Klikałam aż wylazłamxD:cry:xD

12. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    co Wam dal darmowy lampion?, probowal juz ktos?:)
    ja weszlam i szybko wyszlam, zaliczylam ale jak ? xD, hmm, tez nie wiemxD
    uff, na wolnosci, teraz moge sie wziasc za ewent;)

13. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Teraz na miejsce pesto oliwkowo czosnkowego i wienca- wrzucilam biala niewinnosc i kerststol na czas rozsiewu z SN- potem znowu wrzuce tamte bo wieczorem bede drugi raz zbierac itemy, moze w miedzyczasie wrzuce bukiet na pelniowe roslinki. Na wyspie uruchomilam maske tiki- ona nie zajmuje slotu wiec wrzucilam zapas na caly ewent gdyz planuje tylko dlugie warzywa siac na baha. To tak w skrocie. :)

14. amber♥

amber♥ Komandor forum

Faraona ..no wlazłam , wylazłam po drodze jakąś trupią czachę zabrałam ...dostałam naklejkę i 25 GT - nie wiem czy powinnam za czachę coś dostać ?? hahah no już wiem że nic nie wiem ..:)

15. Cardamon

Cardamon Analityk forum

O 7:00 zbierałem żółty groszek z bonusem +1 /24 h z pnącza ( Imprezowa wejściówka ) i żeby zdążyć na 14:00 posiałem z bonusami alchemika 4% (eliksir przeznaczenia ) i 6% ( kamień filozoficzny ) w slotach srebrnych, podlany wodą i zwykłym nawozem. W slocie diamentowym dżem z hibiskusa +3 dla warzyw. Dało to z dodanym przy zbiorze o 14:05 bonusem dla warzyw +1 z pnącza ( Podstawy uprawy ) +7 dla 388 obsianych pól żółtym groszkiem. Z tego eksperymentu otrzymałem 64 wypadajki . Bez komentarza :) - dobra mina do złej decyzji.

16. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

pierwsza gierka zaliczona ale jak co gdzie i w jaki sposób nie nie ogarniam czarna magia bez żadnej logiki wszystko metoda prób i błędów

17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

a ja naklejki nie dostalam:sleepy:, a moze nie zasluzylam na nia, bo szybko szukalam wyjsciaxD

18. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Fajorski ten labirynt :) Sa w eventach minigry, ktore mnie nudza i takie, ktorych nie lubie po prostu. A tutaj na niezle to zrobili. Ciekawe czy mi bedzie rownie dobrze szlo jak bedzie wiecej skarbow po drodze do pozbierania ;)

19. amber♥

amber♥ Komandor forum

ale naklejka jest za 1 wykonanie mini gry więc powinnaś dostać ..szczerze powiem nic nie rozumiem ..:D..może potem nastanie jasność chyba mi za bardzo dziś głowę przewiało :)

20. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Jak ewent to gra się wiesza i tak w kółko. Nie da się z kombajnu korzystać. Może "władcy tego forum" w naszym imieniu interweniowali by u "niebios", macie bliżej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.