Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dziękuję, to w dużej mierze Wasza zasługa :inlove:
    W sklepiku kupiłam super nawóz i Zośkę, będzie na następny rozsiew, niestety nie mam tych drzew.
    Wzięłam też sadzonki, ale wyrosły same starocie :(

oset53, miwi45 oraz Daisy44 lubią to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Gwiezdne talary niestety nie przechodzą na kolejne wydarzenie... Po evencie zostaną wymienione na 125 SG, 125 PD i 125 TPD za każdy gwiezdny talar.

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Labirynt był super. :D Udało się zdobyć wszystkie nagrody. :inlove:

4. jajo25

jajo25 Czeladnik forum

co ciekawego dostałaś ze skrzyni cudów ? :D jestem ciekawa brakło mi dwóch gier, a jeszcze o 23.54 grałam :D

oset53 i miwi45 lubią to.
  5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jeszcze nie wystawiałam tajemniczości żadnych bo mam wszędzie pola pod wypadajki dzisiejsze a i tak zacznę z opóźnieniem. Jak wysieję eventówkę to dopiero się okaże co tam siedzi;):p

oset53, jajo25 oraz miwi45 lubią to.
  6. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie :)
    Mi się udało dosłownie 25 minut przed końcem z brakującymi wypadajkami :p i skrzynie cudów zdobyłam :music:
    Z większości zagadkowości oczywiście wypadł badziew, który wrócił do paska, ale trafiły się i kawie, więc nie narzekam. Drzewek jeszcze nie odkryłam.
    Za to talary wymienione na 16 zagadkowych sadzonek nie dały żadnej nowości...

oset53 i jajo25 lubią to.
  7. jajo25

jajo25 Czeladnik forum

pochwalcie się co mieliście w tych cudownych skrzyniach :) ciekawość mnie zżera co mnie ominęło :(

oset53 i mag3840 lubią to.
  8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jeszcze do końca nie wiem co się wykluje, bo nie miałam kiedy postawić, ale były takie TS

Bilonge i jajo25 lubią to.
  9. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

xDxDxDAle chłam dostałam z tych tajemniczości, to jakaś kpina:wuerg::wuerg::wuerg:

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

brałam tylko SP i PD,,uważam,że było warto,,doszłam do pnącza,wystarczy,,mnie pasuje

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  11. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

A ja z tego wszystkiego zapomniałam zebrać nagród ze sklepu i tyle gwiezdneych talarów poszło... znaczy zgubiło się w labiryncie...:mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

12. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dziękujemy za opinie, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.