Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Właśnie to robię :)
    Z marchewki mam 2-3 ze zbioru, z trzciny podobnie. Z kościstych krzaków też fajnie lecą.

2. aisunel

aisunel Generał forum

Coz dobrego mozna powiedziec o labiryncie,wszystko co dobre w ostatnim czasie:p.No i mechanika labiryntu,rewela,rzucilem na poczatku taki zarcik,poczekajcie z sianiem ewetowy do pierwszych wyzwan,bo wejdziecie i nie wyjdziecie i tak mysle,ze ok.20-30% tam zostalao_O.Zrobilem ok.100 labiryntow,wykupilem w calosci paszunie,imprezowe,tokio 7-8,z czego miedzy innymi zalegajacymi daly mi 2 kawie.Jak one dlugo zra:D

AngelGina, miwi45 oraz ewanta lubią to.
  3. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Mocno trzymam :) coś tam do Ciebie poleciało :)

miwi45, ewanta oraz -rybka24- lubią to.
  4. ewanta

ewanta Komandor forum

a ja coś źle wyliczyłam eventówkę : jednej zostało jeszcze na 6 lampionów, osłonek mam na 3 lampiony a .... ognikrzewu brakło.
    skrzynię cudów zdobyłam tylko bym sobie tak jeszcze pobłądziła w tym labiryncie ... mogłabym jeszcze co-nie-co skubnąć w sklepiku

AngelGina i miwi45 lubią to.
  5. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

chyba najlepsza gra od BP
    zaliczyłem kilka przejść "droga gotowa - tylko nie zepsuj"....
    takie lubię najbardziej

pozdrowienia dla jeszcze "błądzących" :))

najfajniejsze drogi to pod koniec - jak jest 7 skarbów do zebrania

6. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Popieram Twoje zdanie w całej rozciągłości.xD Super zabawa była własnie dzięki labiryntowi.:inlove:xDA te dróżki " tylko nie spaskudź gotowej ścieżki":inlove: No świetny pomysł, już nawet mega sianie mi nie wadziło.xD Doleciałam do samiuśkiego końca i jeszcze bym połaziła po zakolach i meandrach, ale real bywa bezwzględny. :oops:

Udanej zabawy najwytrwalszym. :)

7. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

nie lubię tego labiryntu strasznie długo się po nim chodzi:mad:

miwi45, ryzio oraz picantinio2012 lubią to.
  8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :) wpadłam pochwalić się :D
    Walczę do samego końca i pnącze będzie za chwilę moje... kręcę ostatnie lampiony ;)

9. -rybka24-

Jeszcze 2 gry :)
    Ostatnia 35 sekund w labiryncie :inlove:

oset53 i miwi45 lubią to.
  10. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie pamiętam żebym tak walczyła do ostatniej chwili :p Brakuje mi dwóch kroków do końca, badyl mam cały, a wypadalców 54. Uda się czy się nie uda oto jest pytanie...Musiałam zasiać 5 godzinne roślinki na super nawozie to może coś wypadnie, no i na jednej łące ponad 10-godzinne kwiatki do zebrania, kilka zagród, parę drzewek...

oset53 lubi to.
  11. -rybka24-

No i stało się - skończyłam :inlove:
    Prawie rzutem na taśmę :)
    Dziękuję Wszystkim, którzy wspierali mnie :)

BiałyTrabant, oset53 oraz miwi45 lubią to.
  12. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

udało się zdobyć skrzynię cudów - miła niespodzianka po rozpakowaniu. Koniec eventu i krótka chwila relaksu.

oset53, miwi45 oraz -rybka24- lubią to.
  13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Mam pnącze i 63 minigry :D

14. -rybka24-

Brawo Ty !

miwi45 i alekar lubią to.
  15. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Czyjest jakaś podpowiedź do tych labiryntów cudownych? Już od dwóch godzin się z tym babram a mam jeszcze 25 lamp. Szlag mnie trafia bo tylko zmarnowałam czas na sianie skoro nie mogę przejść cudownej mini gierki. Ja nie mam 12 lat żeby grać w takie [...], strasznie mnie to irytuje.

Post edytowałam, nieodpowiednie wyrażenie usunęłam.
    Podpowiedzi było sporo w tym wątku. Nie wspominając o poradniku.
    MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 października 2018
  16. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Ta gierka jest łatwa i bardzo prosta. Wystarczy tylko przewidzieć czyt. sprawdzić, co stanie się po przesunięciu jednego rzędu. Wymaga trochę przemyśleń, ale to lepsze od bezmyślnego oddawania roślin. Więcej optymizmu i wiary w siebie. Powodzenia.

Post edytowałam. Poprawiłam cytat.
    MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 października 2018
    oset53 i rolnik_matik lubią to.
  17. miwi45

miwi45 Weteran forum

Gratuluję! Późno zaczęłaś i pokonałaś własną niechęć do labiryntu. Naprawdę się cieszę razem z Tobą :)

alekar i oset53 lubią to.
  18. wakapo

wakapo Czeladnik forum

Event dla mnie beznadziejny i odpuszczony, choć może to z powodu, że ktoś aplikuje trzy eventy i pełnie na raz, nie wiem czy ma to spowodować większą miłość do tej gry, to u mnie spowodował odruch wymiotny.

mateo1105 lubi to.
  19. mateo1105

mateo1105 Czeladnik forum

Mam pytanie. Niestety zapomniałem o zbiorach i nie zdążyłem rozegrać ostatniej gierki.(zabrakło mi dosłownie kilku minut...)I w związku z tym nie wymieniłem nagrod w sklepie. I o tym moje pytanie, czy talary w sklepie też przepadają? :(Czy może przechodzą na następny taki event?(za rok???). Wkurzyłem się strasznie, bo przez moją nieuwagę straciłem fajne nagrody.

20. Rowot

Rowot Młodszy ekspert

Do kitu event w którym traci się wyprodukowany produkt, zwłaszcza gdy jest to ten ostatni. Wczoraj rano miałem do wyprodukowania 5 strasznych lampionów aby zdobyć rząd chmur. Wyprodukowałem 3, 1 i na koniec 1. Jakie było moje zdziwienie, gdy materiał pobrało, a lampion nie pokazał się. Eventu zakończyłem na 46 labiryncie. Nie było sensu przechodzić dalszych labiryntów, mimo iż miałem 8 wyprodukowanych lampionów.
    Pozdrawiam szczęśliwców.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.