Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Błądzę sobie po Labiryncie i zbieram skarby :)
    Na pnącze trzeba 55 lampionów, o dużo za dużo, ale trochę ulepszeń i monet zdobyłam i dalej sieję eventówkę.

2. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Hej :) a pochwalisz się co z tej skrzyni cudów wypadło ? Ja jestem na 67 kroku(+ zapas badyla na 10 kroków) i zastanawiam się czy podlewać kropelkami czy odpuścić...

3. ewanta

ewanta Komandor forum

tajemniczości są w skrzyni- a co z nich się wykluje to różnie bywa
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/tajemniczy-labirynt.63241/page-30#post-1903407

a tu rozpiska jakie to tajemniczości można znależć
    https://docs.google.com/spreadsheet..._HN11KJX1qgFuLt6dDQ/pubhtml?gid=0&single=true

Ostatnie edytowanie: 30 października 2018
  4. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

u mnie 77 rozegranych labiryntów. Troszkę mnie wypadajki wstrzymują, ale liczę, że może uda się skończyć "rzutem na taśmę" :) na razie mam 39 osłonek, ale przede mną 2 zbiory kolczocha z całej bahamy (za niedługo i jutro) + cebula na farmie za niedługo i jutro. No powinno wypaść co potrzebneo_O Jak nie - tragedii nie będzie :)
    EDIT: kurka woda - jednak zabraknie mi dosłownie 5 minut, żeby zebrać kolczoch drugi raz jutro>:( eh.. -.-

Ostatnie edytowanie: 30 października 2018
  5. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Wg OO chyba zdążysz :)

Środa 31.10.2018, godz. 23:59

6. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

ooo dzięki:) super:) a wystarczy dokładniej czytać OO, żeby się niepotrzebnie nie martwić:D

7. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie 70 i też liczę na cud ;)

8. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

trzymam kciuki, powodzenia;) najlepsze są te emocje pod koniec:D

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma za co, cieszę się, że instruktaż się przydał i jednak zdecydowałaś się spróbować ;)
    Wydawać by się mogło, że będzie coraz trudniej bo więcej tych skarbów do złapania ale z każdym kolejnym labiryntem jest łatwiej prawda?

Ja skończyłam przedwczoraj bo mam straszne braki w stodole, no i nie chciało mi się już siać tego zielska ale jestem zadowolona bo sporo fajnych rzeczy w tym evencie zdobyłam.

Powodzenia życzę tym, którzy jeszcze błądzą w labiryncie :)

10. alekar

Zrobiłam dopiero 42 gry, więc pnącze daleko na horyzoncie...
    Od początku eventu sieję i sieję... i brakuje wciąż eventówki :(
    Niestety koło nie chce dać +1 i nie mam SN ani Zośki tylko chutney.

11. SMOD_Atena

No szkoda, że nie masz więcej tych minigier zrobionych, ale 42 to też nieźle i kilka ciekawych nagród wpadło ;) Z eventówką niestety pomóc nie mogę ale jeszcze doba została to trochę jej zbierzesz, zawsze coś ;)

12. alekar

Posiałam na noc eventówkę, jak wstanę to zbiorę... na 2-3 lampiony powinno starczyć, rano posieję znowu...
    Do pnącza jest 55 minigier, potrzeba jeszcze 13...
    Dobranoc Wszystkim :)

13. SMOD_Atena

Może jeszcze masz szansę na ten rząd chmur ;) Policz ile dokładnie roślin będzie Ci brakowało i może bonusowy prezent z kalendarza pomoże (aktywuje się po odebraniu) ;)

kal.png

Dobranoc :)

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte.
    Wyszło wg założeń: na pieszo, na dwóch łąkach, dobę przed zakończeniem ewentu.

15. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Witam, przed chwilą dostałem takie cuda.
    [​IMG][​IMG]

Trochę demolki pomogło i 100% na żniwa, pozbieram jeszcze trochę GT.

16. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Z porannych zbiorów kolczocha i malin wystarczyło tylko na ukręcenie 4 lampionów.
    Potrzebuję jeszcze 5-ciu, może jakimś cudem uda się dobrnąć do końca, szkoda by było
    gdyby zabrakło jednego lampionu :oops:
    Pozdrawiam wszystkich ze słoneczkiem.

17. -superbaba-

-superbaba- Zaawansowany

mam jeszcze wolny prezent , pisz sowę. Na pewno wyślę później bo lecę do pracy.

18. alekar

Dzięki Ateno :inlove:
    Dzień dobry słonecznie :)
    Dzięki +1 z trumiennego kalendarza mam już 48 minigier :D
    Posiałam eventówkę i zobaczymy...

Ostatnie edytowanie: 31 października 2018
  19. amber♥

amber♥ Komandor forum

ładne cuda, też taką skrzynkę miałam , tylko nie pytaj co dostałam z tych TS-ów bo szkoda klawiatury. Czekam na pociąg , dużo pojedzie w siną dal ..;):pxDxD
    Oby Tobie lepsze wyszły :)

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Miałam zrobić tylko pnącze,ale doszłam do 35 kroku,73 gry za mną,bo ciągle mi było szkoda wypadajek.Dziś mam wolne,więc może jeszcze z 5 lampionów ukręcę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.