Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Chciałam skończyć na pnączu i dobrze że tego nie zrobiłam,ze skrzyń dostałam judaszowca i wiąz których nie miałam z połowy tajemniczości dostałam kawie.Jestem zadowolona z tego eventu labirynt działał dobrze na szare komórki i nagrody zacne a do 85 zostało jeszcze 6 skrzynek i nie koniec jeszcze nagród. trzymam kciuki aby i wam wpadły najlepsze nagrody,pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę.

2. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam! To już wiem gdzie są kawie!!! U mnie z TS nawet 1 (słownie: jednej) świnki morskiej nie dali!
    A tych TS "teoretycznie" z kawiami miałam już chyba ze 30 sztuk.
    Szkoda. Może jak będzie G&T to coś uda się zdobyć. Jedynie z czego jestem zadowolona, to z różowych kameleonów. A tak, to wszystko do paska.
    Ale gramy dalej!

Ostatnie edytowanie: 29 października 2018
  3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

martajolka81 - Twój nie związany z eventem post usunęłam (skoro już załatwione...) ;) :)

matthero i martajolka81 lubią to.
  4. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dziękuję za tę opinię :) Pnącze zadyndało u mnie wczoraj i zastanawiam się czy siać do ostatniej gierki czy nie warto. Ale judaszowiec mnie przekonał ;) Sieję dalej :)

5. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Zanim dostałam tą jedną też trochę ts wystawiłam,wcześniej czy pózniej zawitają do ciebie czego życzę

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Pnącze zdobyte.Zostały mi wypadajki i roślinki,szkoda mi,żeby się zmarnowały,więc jeszcze się po labiryncie pokręcę.

7. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Bardzo Ci dziękuję :)

matthero lubi to.
  8. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

U mnie od wczoraj wypadalców jak na lekarstwo:oops::cry::cry::cry:. często jest tak, że leci cała gromadka a na pasku widnieje liczba 2..3. Nie wiem jak to się nalicza, ale zdecydowanie nie dam rady w takim tempie :cry: Sąsiadów mam wspaniałych co nie żałują prezentów ale stoję. roślinek po 3000 a tu nic nie mogę ukręcić :cry::cry: dzisiaj jeszcze +100% wypadło, ale wypadalców dalej nie ma...Czy oprócz mnie ktoś z was też tak ma? :oops::oops:

anna0089 i matthero lubią to.
  9. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie ;)
    Chciałam podpytać co kupujecie w sklepie ?
    Ja kupiłam kilka zagród w nadziei na kawie, ale nic z tego, poza tym kilka imprezowych wyjściówek i tak na dobrą sprawę to widzę, że większości nie kupię (jak zwykle to bywało - cały asortyment się nabywało) i tak się zastanawiam, że skoro muszę się na coś zdecydować to nie wiem na co :p
    Chciałabym wszystkie tajemniczości, super papu i wejściówki, ale to nie możliwe, hehe

10. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

chyba dowlekę się do pnącza jutro...więc coś tam jeszcze potem uda się zdobyć...ts mam mase...może po evencie wrzuce i jakieś kawie się trafią...oby.

11. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Doszłam do końca,no i fajnie;).
    Ostatnia nagroda to skrzynie cudów i zostałam obdarowana mnóstwem dobrocixD.
    Ciekawe co za cuda się z tego wyklująo_O:

12. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Do pnącza i ja doszłam :)
    Sieję dalej roślinę i wpadam co jakiś czas do labiryntu :p
    Świetna gierka, stawiam sobie poprzeczkę czasową - doszłam już do minuty :D

13. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Gratki :)
    Widzisz, dałaś radę :)

14. -rybka24-

Dziękuję za wsparcie i dobre słowo :)
    Labirynt jest świetny ! I fajne fanty daje :inlove:

15. farmajola

farmajola Okazjonalny autor

[ciach] zaraz sie konczy a ja nie rozumiem tego labiryntu

Niedopuszczalne wyrażenie usunęłam.
    MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 października 2018
    Andrzej_Kubata21 i matthero lubią to.
  16. aisunel

aisunel Generał forum

Wisienka na labiryncie istotnie sa skrzyneczki:p.Z 20 z pd dostalem 6mln,ze 100 z siankiem prawie 40,zacne ilosci,gonie do oporu,jeszcze 15 labiryntow zostalo do ostatnich skrzynek,milusi ewenciko_O

17. miwi45

miwi45 Weteran forum

Podpisuję się pod stwierdzeniem: "wisienka na torcie". Ze skrzyni z morskimi zwierzętami: jama dla salamander, z drzewami- sandałowiec, z 20 z PD - 2 mln PD, z 50 z SG - 11 mln SG. Badyla na pozostałe do końca gierki w zasadzie mam, pozostaje produkcja wypadajek ;)

18. -rybka24-

Zmierzyłam czas - 45 sekund - zebranie 7 fantów i wyjście z labiryntu :)
    Jak nazbieram wypadajki spróbuję skrócić czas.

19. matthero

matthero Hrabia forum

57 gier rozegranych...
    1962 wypadajek, roślina 4 godzinna dojrzewa...
    jak się rozegra wszystkie gry, to można nadal grać?
    co prawda za bardzo mi się nie chce... ale szkoda mi nadmiaru wypadajek...

Andrzej_Kubata21 i Mikasek- lubią to.
  20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Ty grasz na czas, a ja ćwiczę labirynt na minimalną liczbę ruchów, najlepiej, żeby każdy dawał jeden fant do paska u góry :) i czasem się udaje - najgorzej z pierwszym fantem, a potem już idzie
    85+10 gier to już historia a teraz nasiałam jeszcze na kolejne 16 i zbieram wypadajki siejąc do różnych misji
    4,5 doby siałam bez żadnych bonusów na 85 gier, a dziś z jednym plus 200% do stodoły wysiałam na 26 gier i jeszcze sporo drobnicy wysiałam

można, dostajesz 25 GT za każde przejście labiryntu, tylko skrzyneczek nie dają....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.