Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dla tych ktorzy chca zrozumien role postaci w mini grze.
    postac w mini grze, jaka ona odgrywa role? czy ona musi byc kierowana do wyjscia aby zakonczyc gre?

Ogladnelam filmik po raz 3, rozumiem wszystko, wiec tak ona odgrywa duza role w grze. Zdobywajac skarb musimy rowniez kierowac postac ku wyjsciu.

Druga faza polega na przestawieniu postaci. Postać można przestawić na dowolne pole połączone drogą z polem na którym obecnie się znajduje.
    Podczas jednej fazy przestawiania postaci można przemieścić ją tylko jeden raz.

Wiec zdobywajac skarby musimy rowniez pamietac o postaci, aby zakonczyc gre postac musi byc przy wyjsciu.

2. ewanta

ewanta Komandor forum

a ciekawe czy da się tak zablokować ten labirynt żeby nie dało się wyjść :p

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Będziesz po nim chodzić, chodzić... aż wyjdziesz... Jak to w labirynciexD Tyle, że z gołymi rękami Cię nie wypuszczą, skarby musisz wyłapać;)

4. ewanta

ewanta Komandor forum

ja tak na swoim przykładzie pytam - mam obawy czy trafię do wyjścia xD
    ale dobrze że dali jeden darmowy lampion - potrenuję orientację w terenie

5. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

witam, mini gra wydaje się troszkę skomplikowana, ale sądzę, że po kilku pierwszych będzie łatwiej. dużo siana, więc będzie ona niewielka odskocznią, bo samo sianie to dla mnie nuuudne:oops: ale.. pnącze mnie motywuje, więc oczywiście będę robić:)

6. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Tez sie zastanawialam czy sie nie zakrece tak, ze wylezc nie bede mogla- jak ten szop z itemu 'Podwojny klopot' :D

Ps. Na sasiada ktos chetny? :)

7. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

jak nie trafisz i noc Cie zastanie, kieruj sie gwiazdkamixD, jak nie bedzie padacxD, tez sie o to martwie:sleepy:,;)
    ale na farmie, zawsze jakies wyjscie sie znajdzie:), mam nadzieje,

8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dokładnie na 84 kręcenia bez runy i bez turbo młyna 5:36

9. RWM41

RWM41 Ambasador forum

A jaki masz poziom?
    Podobają mi się kombinowane eventy. Nudno nie bedzie. Dobrze, że wypadajki z oaz też - pewnie klonowania sporo będzie to mniej bedzie żal paszuni

10. amber♥

amber♥ Komandor forum

Czarno to widzę , jakoś w labiryncie się gubię ( coś podobnego było z rurami , dopiero jak user wkleił "ściągę" to wg tego zrobiłam :pxD..Mam nadzieję że jakaś dobra dusza coś będzie wklejać aby zabrać nagrodę , wyjść z labiryntu i nie błąkać się tam za długo :)

11. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry :)
    Robię, jak zawsze. A jeśli ktoś ma się zgubić to z pewnością będę pierwsza ;)

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Trzeba będzie pożyczyć kłębek od Ariadny, ten który podarowała Tezeuszowi, aby mógł wydostać się z labiryntu Minotaura.
    A właściwie to już od Tezeusza.

13. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

dobrzevze to siejemy na farmie....to strefe pełni będę odblokowywać co się da a żeby grzybowy las mieć już w pełni do następnych eventów

14. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Juz sie zglosila nowa sasiadka :)
    Bardzo praktyczne to, ze sie event razem z hodowlanym zbiega. Zwlaszcza, ze podejrzanie duzo tych miejsc, gdzie mozna wypadajke 'nabyc' ;)

15. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

z tego wynika ze wypadajki nie bedą problemem w tym evencie

16. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Matko i córko poczytalam poradnik obejrzalam film poczytalam wasze komentarze i nadal jestem zielona ...mam nadzieje ze w praniu okaze sie ze nie taki djabeł straszny :p
    W sumie nie chce mi sie robic tego eventu ale pogiglam troche ,czy caly to sie okaze , szkoda ze siejemy tylko na farmie bo siane bedzie sie ciaglo w nieskonczonosc :p
    A co do nagrod hmmm widze ze teraz tylko ulepszenia chatek fabryk beda podstawa ...troche lipa :)

17. AngelGina

AngelGina Generał forum

Ależ to skomplikowane ;) nadal nic nie wiem i już się martwię, że będę na jednej gierce siedzieć pół dnia w labiryncie... a gdzie reszta prób :D

18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Mozna zacząć już dzisiaj;)

W pierwszej kolejnosci rosliny i wypadajki.W miedzyczasie poobserwuje,poczytam eventowy i jakos do pnącza drogę znajdę.W tej chwili ni hu hu nie kumam:cry:

19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Totalna demolka-tylko karnegia i nostrzyk:music: na polach.8)Jedynie mroczne pola jeszcze obrabiam bo szkoda mi czasu a roślin brakuje. ;)

20. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Dokładnie:D
    Jeden darmowy lampion będzie, to go się przetestuje i szlak przetrze;), choćbym miała całą noc z labiryntu nie wyleźćxD
    Cała trudność chyba polega na tym, żeby o postaci pamiętać przy przesuwaniu.
    Żeby nie zdarzyło się, że my na wylocie, a ona przy wlocie;)xD
    Ale wymyślili! No, no!:D:inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.