Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Na wyspie sieję kolczocha,karnegie lub stewie.Miałam sporo na start z waleriany.Do tej pory siałam tylko eventówkę,co zapewniło wystarczająco ilość wypadajek.Dziś na noc daję goździki.Gram tylko do pnącza,więc to wystarczy.Jak bym chciała bawić się dalej,to uruchomiłabym kasztanka i dalej jechała tylko na eventówce.W tym evencie wypadajki lecą bardzo dobrze,skoro właściwie wystarczy siać eventówki + wyspa i jakieś symboliczne ilości z pełni.

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Skończyłam na pnączu i więcej nie zamierzam siać.
    Sąsiedzi i znajomi, dziękuję i już osłonek nie potrzebuję.

Ostatnie edytowanie: 28 października 2018
  3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jestem na 15,pnącze widzę na 25,,jeszcze duuużo i ddddłuuugo,,xDxD:cry::cry:

4. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Do pnącza brakuje mi 5 gier. Zblokowały mnie wypadajki :(

5. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Mi do pnącza brakują tylko 2 gierki, jutro będzie,
    na noc posieję długo-rosnące więc brakujące dropy wypadną.
    Więcej nie sieję, czas uzupełnić zapasy w stodole.
    Dobrej nocki życzę.

Ostatnie edytowanie: 28 października 2018
  6. AngelGina

AngelGina Generał forum

Podobnie sieję, jak na razie samą eventówkę (nawet na noc), na wyspie kolczoch, imbir cytwarowy, dzisiaj karnegia posiana na jutro, oczywiście w międzyczasie zbieram pełnię, ale jeżeli chodzi o wypadajki, to mi brakuje ich dużo, co prawda pnącze niedawno zdobyłam, ale idę po więcej ;)

magdusia668, Cardamon oraz -rybka24- lubią to.
  7. aisunel

aisunel Generał forum

Labirynt ok,pierwsza gierka ok.30 min. i to przypadkowoo_O,filmik wprowadza w blad,batony pokazuja aby puszczac prosto,a powinny sie laczyc,gdyby nie kombajn i siewnik i 100%,bylbym daleko w Pieninach:).Czy warto kupowac to pd,duzy zamysl,jako 100+ moge zrobic poziom.glupota,masa pulapek w tym sklepiku,wiekszosc bezwartosciowych.Kilkudniowa Joga pozwolila zrozumiec bezsensownosc uczestnictwa w tej grze i koniecznosc:D

magdusia668 i AngelGina lubią to.
  8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Idę do pnącza, brakuje 5 gier.
    Labirynt super !!!!
    Brak wypadajek, ale jest jeszcze trochę czasu więc wierzę, że się uda ;)

9. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Tak , zrobiłem 10 mini gierek ponad te 85 . Za każdą rozegraną dostaniesz 25 srebrnych talarów :).
    Pozdrawiam

10. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Sprawdźcie swoje prezenty z kalendarza, bo u mnie właśnie zamknął się z czwartku.
    A w temacie, na noc posiane maliny. Jeszcze jeden lampion ukręcony.
    Jutro pnącze moje.

magdusia668 i AngelGina lubią to.
  11. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Jeszcze nie zaczęłam żadnej gry... narazie sieję eventówkę, mam dopiero po 7 tys

magdusia668 lubi to.
  12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dziękuję, tak samo mi odpowiedzieli w pytajnym

olgs3, magdusia668 oraz Cardamon lubią to.
  13. sylwvia77

sylwvia77 Forumowy żółtodziób

Celem gry jest zebranie wszystkich przedmiotów i następnie wyjście z labiryntu.
    Czy trzeba zbierać tylko te podświetlone nagrody?

magdusia668 lubi to.
  14. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Tak tylko te podświetlone, w ramce

magdusia668 lubi to.
  15. sylwvia77

sylwvia77 Forumowy żółtodziób

Dziękuję, a ja się męczyłam i kombinowałam żeby zebrać wszystko (ale się nie dało :cry:).

magdusia668 lubi to.
  16. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Weź pod uwagę, że w Labiryncie trzeba spędzić trochę czasu. Może Ci go braknąć. A jutro jeszcze Królowej trzeba też poświęcić chwilę. Powodzenia.

17. ewanta

ewanta Komandor forum

pnącze uruchomione- gram dalej. ze skrzynek z sianogroszami dostałam ponad 10 000 000 a ze skrzynki z drzewami - sandałowca.
    teraz czas na zwierzątko- może będzie krab?
    eventówka już w komplecie- tylko wypadajek brak

18. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Koniec całego eventu. Bardzo fajna gra, poproszę o jeszcze :) Dalej grającym życzę wytrwałości i ukończenia eventu. Miłego poniedziałku :music:

19. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry jeszcze zostało uzbierać wypadalców na 12 gier i 85 gierek zrobionych,gratulacje dla tych co skończyli,powodzenia dla tych co walczą.

20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Labirynt super. :DParadoksalnie pod koniec jak jest dużo skarbów to jakby łatwiej.:music: Pnącze zdobyte, odpalam jutro, bo 48 godzinne u mnie tak wypadają8)Potrzebuję jeszcze 9 gierek rozegrać żeby zgarnąć skrzynie z sianogroszami x100xD SG mam niby sporo, ale 60 000 000 jakoś mi wyszło przez puchary:wuerg:xD:cry:A helikoptery dają skromnie ostatnio:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.