Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miwi45

miwi45 Weteran forum

Mam mieszankę. Część jest 18-20h a część XXL. I bardzo często stosuję fiolkę wzrostu+ TNZ.

Reniarama, ewanta oraz martajolka81 lubią to.
  2. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dzięki :)

miwi45 i ewanta lubią to.
  3. ewanta

ewanta Komandor forum

dzień dobry bardzo deszczowo - a ja do kina idę na 14-tą- i jak tu iść???
    do pnącza brakuje mi 1 sztuki lampionu:))
    eventówka prawie w komplecie - jeszcze po jednym zasiewie jednej i drugiej i przemeblowuję farmę. osłonki wylecą.
    labirynt jest ok ale jak mi się uzbiera około 8-10 gierek to trochę długo schodzi.

4. pyrowo

pyrowo Okazjonalny autor

Nie umię tego pnącza zrobić, proszę o radę.
    Nie wiem co z tym labiryntem

eldena i miwi45 lubią to.
  5. miwi45

miwi45 Weteran forum

Wejdź na pierwszą stronę tego wątku. Post nr 10, użytkownika -norbijas-. Zamieścił On tam filmik, jak zrobić event. Filmik jest po niemiecku ale nie szkodzi. Po prostu dokładnie go obejrzyj i spróbuj zagrać. Przesuwaj kafelki, nakładając je na jedną ze strzałek, znajdujących się po bokach oraz na górze i dole planszy labiryntowej. I obserwuj co się dzieje. Powodzenia :)

6. matthero

matthero Hrabia forum

Ufff! 57 gier! Pnącze zdobyte! Ciekawe czy uda mi się jeszcze zagrać 28 razy, żeby zdobyć ostatnią nagrodę.

7. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Witam w zimowy dzionek u mnie dzisiaj pierwszy sniezek sypie.Do pnacza jeszcze 5 gierek i wiecej chyba nie bede robic nudzi mnie juz ten ewent

usiamik46 lubi to.
  8. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

ma ktos jakis sposob na te oslonki na lampiony?

9. martajolka81

Długie na noc. U mnie dobrze sprawdza się cebula i melon. W dzień kalczoch (maska, alchemik, kupa,woda)

miwi45 lubi to.
  10. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

jaka maska i alchemik?

miwi45 lubi to.
  11. martajolka81

Maska tiki - skraca warzywa o 20%. Alchemik maść lecznicza i esencja wiedzy - też skracają warzywa na wyspie chyba o 10%. Alchemika można kupić na targu. Maski Tiki niestety nie

miwi45 lubi to.
  12. miwi45

miwi45 Weteran forum

O maskę Tiki można poprosić sąsiada. Ja mam taką cudowną Sąsiadkę, która mnie nią wspomaga. I w tym evencie ratuje mnie ona bardzo. Kłaniam się nisko mojej Sąsiadce w podziękowaniach :)
    U mnie nieźle się sprawdza na farmie malina z pnączem Efekt Jagody+ alchemik.
    Na wyspie, jak nie ma dostępu do Maski, to imbir cytwarowy też nie jest zły. Oczywiście z alchemikiem.

agniecha$ lubi to.
  13. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

39 gierek za mną, podoba mi się ta mechanika :p;)
    sianie sianiem, tego się nie uniknie bo to w końcu w głównej mierze na sianiu ta gra polega, ale nowy pomysł na event trafił w moje gusta :inlove:

14. Ewelina9876

Ewelina9876 Czeladnik forum

Dzięki za podpowiedź, mam jeszcze 23 gry do pnącza a to zdecydowanie przyśpieszy przejście labiryntu.

oset53 i miwi45 lubią to.
  15. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Mam siania po kokardy:cry::p, więc kończę minimalistycznie. Na pnączu.xD Nadmiar zielska jest. Kiedy tylko dozbierają się wypadajki, to wtedy hajda na labirynt, bo jedynie tę część eventu lubię. xD

Powodzenia !

16. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a ja nie mam dość i zamierzam siać dalej (wysiałam już na 85 gier) i tylko zastanawiam się czy dostanę jakąś nagrodę? ktoś siał i chodził po labiryncie po ukończeniu listy nagród?

Cardamon lubi to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ale ze mnie gapa.. Wypadajki lecą ze wszystkiego.. A ja zbierałem tylko farmę8)

AngelGina, oset53 oraz empatyczna lubią to.
  18. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Jak to mozliwe ze wy juz macie 60+ poziomow zrobione skad wam te oslonki na lamipony leca?

krasnoludek10 lubi to.
  19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jeszcze 4 gry i będę miała pnącze.Na tym koniec.To układanie jest wkurzające i czasochłonne.

20. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

powiecie jak zdobyc duzo oslonek na lampiony ?

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.