Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

zanim wsadzisz ja to po lewej stronie u góry na kafelce jest pół okrągła strzałka
    wypadajek 960 na plusie.chyba za wolno sadza rośliny

magdusia668 i miwi45 lubią to.
  2. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Klikasz sobie tak jak na tej grafice :)

3. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

na mojej kafelce nie ma takiej strzałki.....

empatyczna lubi to.
  4. Ewelina9876

Ewelina9876 Czeladnik forum

jeśli grasz na telefonie to strzałka sie raczej nie wyswietli.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Biedronka kafelek musi znajdować się na zewnątrz labiryntu na którymś z żółtych trójkątów (strzałek) na obrazku zaznaczyłam w czerwoną obwódką:

obr k.png

Czasami strzałka do obracania kafelka nie od razu jest, wtedy trzeba ten kafelek dopasować czyli lekko w prawo, w lewo, w górę lub w dół ;)

6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pnącze odpalone teraz to na luziku

7. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry deszczowe.Jeszcze 5 gierek i pnącze zdobyte. Labirynt na początku sprawiał trudności ale teraz jestem Miszcz:) mam w zapasie roślinkę teraz to pobawię się by zdobyć skrzynie, tylko te wypadajki mnie blokują hmm...1950 szt do zrobienia w ok.80 godzin (bez lania SN)może się uda te 85 zadań skończyć przed 23:59 31 października :)

8. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Jeszcze 20 kroków do pnącza i skończę ten kontrowersyjny event;)Nie mam problemów z gierką,tylko nie chce mi się już siać milionów badyla. Chyba w listopadzie sobie odpocznę,bo nie biorę udziału w dożynkach,za cienka jestem po przerwiexDCzekam na roślinę,która strasznie długo rośnie,albo ja mam coraz mniej cierpliwościxDxDxDPozdrawiam serdecznie wszystkich farmerów;):)niedzielnie......

9. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

gram na telefonie i strzałka się wyświetla.
    trzeba dłużej kliknąć na miejsce w którym chce się postawić kafelek (dłużej przytrzymać palec w tym miejscu) i wtedy ustawi się tam kafelek i pokaże się strzalka

10. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry wszystkim :)
    Pnącze odpalone, teraz zdobywanie wypadalców,żeby kilka skrzynek zdobyć. Miłej niedzieli

11. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Pnącze dynda,a teraz zbieram skrzynki.Czy dojadę do końca-nie wiem,ale co zbiorę to moje.
    Mimo początkowego pogubienia,jak to w labiryncie,gierka bardzo mi się podoba i mogłaby zostać na stałe:D.Wycisza i relaksuje.Będzie mi jej brakować:p.
    Powodzenia wszystkim i miłej niedzieli życzę:).

12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Też uważam, że gierka mogłaby zostać, np. mogliby ją wrzucić do Renza, a ilość zdobytych żetonów mogłaby zależeć od ilości wykonanych ruchów:), a w kwestii eventu zbieram wypadajki i przerabiam na lampiony nadmiar roślinek eventowych, dopóki są to się jeszcze pobawię :D

13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

44/46 i 4 lampiony w kolejce. Czekam na wypadajki do wieczora:music:

AngelGina, miwi45 oraz magdusia668 lubią to.
  14. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

ile leci Wam osłonek z kolczocha??

15. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

A to jest doskonały pomysł - bo te atrakcje renza poza "młototrzepem" są tragiczne a i ilość uzyskiwanych żetonów jest żałosna.

Anhedrea i magdusia668 lubią to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzisiaj z deszczowego 38 z plantacji 48.:)
    A gierka super. :D Co prawda na początku nie wiedziałam jak się do niej zabrać, ale poczytałam, poćwiczyłam i śmigam aż miło, do pnącza brakuje 12 latarenek.:)

17. ryzio

ryzio Weteran forum

zdecydowanie nie dla mnie ten event...za duzo czasu schodzi z tymi labiryntem czasami ... jeszcze 11 gierek do pnącza...

18. miwi45

miwi45 Weteran forum

Pomiędzy 40-46 z jednego pola. Podobną ilość uzyskuję z Wodospadów obsadzonych drzewami. Również podobną ilość (max. 48 szt) otrzymałam z jednego pola stewii. :)

magdusia668 i Ewa2951 lubią to.
  19. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzien dobry:)
    I ja popieram ten pomysl:) gierka swietna u Renzo, mozna swietnie sie bawic, tylko nagrody powinni byc w miare dobre, takie np. jak u pirata za dobre trafienie 100 zetonow:p;)

20. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

A drzewa masz 12h czy 20 i więcej?

Mi ponad 100 z wszystkich trzech łąk - po bokach drzewa, nie pytaj ile dokładnie mam pól, bo nigdy tego nie wiem :)

Twoje posty połączyłam w jeden ponieważ reguły naszego forum nie dopuszczają dodawania kilku postów jeden pod drugim.
    Jeśli chcesz odpowiedzieć na posty kilku Graczy to najpierw wybierz te posty klikając przy każdym "Odpowiedz", następnie napisz w poście swoją treść a na końcu kliknij "Dodaj odpowiedź".
    Warto zapoznać się z >>tym poradnikiem<<, a >>TU<< można poćwiczyć;)
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 października 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.