Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marocco

marocco Stały bywalec

34 gierki zrobione a do pnącza jeszcze 21 :cry: i to będzie koniec. Nie mam cierpliwości żeby dociągnąć do 85. :p

magdusia668, anna0089 oraz matthero lubią to.
  2. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

dla mnie ta mini gierka to masakra, zwyczajnie mnie meczy. nie mam wyobraźni przestrzennej i co z czym połączyć to dla mnie czarna magia:cry::cry:uffff....jak skończyć ten event :oops::oops:

3. matthero

matthero Hrabia forum

43 gry rozegrane i marzy my się skończyć wreszcie ten okropny event!!! nigdy więcej nie chcę tej mechaniki widzieć na oczy!!! dla mnie to jest męczarnia, a nie rozrywka... mimo, że rozumiem zasady to im więcej skarbów mam upolować to mnie szlag trafia!!!

wow, tak szybko? pewnie wypadajki zdobywałaś na dużych polach podlanych super nawozem ?

4. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak samo myślę... nigdy więcej takich eventów i nie chodzi tu tylko o tę gmatwaninę, ale czasami długo się siedzi w jednym labiryncie, a weźmy pod uwagę, że przed końcem eventu szybko nadrabiamy wypadajki, czy roślinki eventowe i nie dość, że trzeba wejściówki w młynie kręcić, to jak rozegrać gry? można po prostu nie zdążyć, w każdym razie nie wyobrażam sobie mieć pod koniec więcej gier... staram się w miarę na bieżąco je rozgrywać, ale będę miała spore braki i nie wiem co mnie czeka ;)

5. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

strasznie dużo czasu mi pochłania każda gierka, nie mogę życia spędzić w labiryncie, co ja jestem, minotaur ?

6. igraszka

igraszka Koneser forum

Kiedyś na forum powszechne było narzekanie że nudne eventy ,że ciągle sianie, zbieranie , etc. No to mamy teraz urozmaicenie:cry: Gdyby ta gierkę była do wykonania raz dziennie ,powiedzmy dwa ,dałoby się przeżyć event w miarę bezboleśnie ,a tak .
    Ile to czasu zajmuje :eek:. W wolnym czasie nic nie robię tylko błąkam się po labiryncie ,litości...

7. ruda120

ruda120 Ekspert forum

ja oddalam gry dzieciom - idzie im świetnie i maja rozrywkę a ja się nie męcze z labiryntem. :music:

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Czytając te prawie wszystkie wpisy dochodzę do wniosku, że najlepsze eventy, to tylko typu siej, zbieraj, oddawaj i jeszcze wypasione nagrody odbieraj.

A jak trzeba chwilę pomyśleć, to event jest be.

Dla mnie trudnością jest tylko wysianie roślin (bez bonusów i na 448 poletkach tylko).
    Wypadajki lecą ze wszystkiego i starcza ich.

Uważaj na Tezeusza i jego magiczny miecz. :p

9. Hinatka3991

Hinatka3991 Czeladnik forum

Czy u kogoś z Was też zdarzyło się, że po zebraniu pierwszego skarbu kolejny nie był zaznaczony? (Mi dopiero po 3-4 ułożonych kostkach i przypadkowym postawieniu postaci na pole z przedmiotem został on zebrany a ostatni dopiero został zaznaczony).[​IMG]

anna0089 lubi to.
  10. miwi45

miwi45 Weteran forum

Niestety, ale doszłam do podobnych wniosków.
    Naprawdę te ostatnie eventy napawają optymizmem, że ktoś u góry pomyślał i chce nam urozmaicić ciężkie życie farmera.
    Obawiam się jednak, że przy tylu krytycznych opiniach, zostanie nam faktycznie siać, zbierać i klikać w plusik lub misję, żeby szybko oddać to, co się takim nakładem czasu wysiało. Po czym zadowolimy się 5 kropelkami SN ewentualnie 3 SP. Szkoda :(
    Zwłaszcza, że chyba najczęściej jest to zwykła niechęć do poświęcenia chwili na namysł. A jak się nie chce to gorzej, niż jak się nie może ;)
    Ostatni zasiew podlałam SN, żeby zdążyć zebrać przed końcem bonusu. 30 gierek rozegranych, 6 lamp czeka :)

11. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Tak, ta sytuacja miała u miejsce kiedy "skarb" został wysunięty z kaflem poza planszę ... trzeba zachować spokój i przeklikać kilka kafelków aż wróci 8)

12. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Ha ja wczoraj pilnowałam wnuczęta..niezły miały ubaw kiedy układali labirynt . Bąble w wieku 11 ,10 i 6 lat. A było tak babciu wejdziesz na farmę..??? Zawsze tak jest kiedy się nimi złamuję , każde coś ma ulubionego a że miałam ukręconych kilka lampioników to mieli nie złą frajdę ... zabawne że najmłodszej poszło najlepiej...Ogólnie fajna mini gierka właśnie dobiłam do 52/52 jutro powinno pnącze zadyndać i jeszcze coś tam zrobię , ile nie wiem bo mam przesyt eventów...Nie powiem kilka pierwszych gierek bywało różnie raz lepiej raz gorzej teraz nie mam z tym problemu. Hmm może nić Ariadny mi ktoś przeciągnął?:p Minotaura nie spotkałam:cry: jeno Tezeusz lubi się kleić do kursora...xDxD
    Spokojnego wieczoru życzę i nie zapomnijcie przestawić zegarków :)

13. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ja tak nie miałam, zawsze był podświetlony następny "skarb"

magdusia668, anna0089 oraz miwi45 lubią to.
  14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

Nie ma co marudzić bo ja nie pamiętam kiedy ostatnio miałem w połowie ewentu 700 wypadajek na plusie robiąc ewent

magdusia668 i anna0089 lubią to.
  15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja wiem, że one jeżdżą na takim pasie transmisyjnym w kółko i to, co znika, pojawia się z drugiej strony.
    Znam takie gry.
    Ale jeszcze lepiej wiem, że wszelkie instrukcje obsługi jakichkolwiek gierek tego typu są po prostu pozbawione sensu.
    Zwyczajnie - trzeba tak długo próbować, aż się to zrozumie.
    Twoja instrukcja z opisem jest oczywiście bardzo cenna i stosownie chylę czoła... ale poważnie się obawiam, że kto nie załapał, jak w to grać, ten na tej podstawie nie załapie.
    I tyle.

16. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Miałem się nie odzywać, nie pisać, ale……. muszę. Czytam, patrzę i oczom i uszom nie wierzę! Mam wrażenie, że niektórzy gracze chcą na bazie labiryntu zrobić farmerski doktorat. A inna grupa czytająca opisy taktyki, wariantów, podejść, przesunięć, szukania jedynie słusznych ścieżek dostaje niemocy i neguje event, stresując się jeszcze bardziej. Całkiem niepotrzebnie. Gra jest prosta jak budowa cepa. Za mną 63 gry, które zajęły mi w sumie ok. 90 minut. Wystarczy spokój, ogólne spojrzenie na plansze i umiejętne przepychanie kafelków oraz ustawianie ludzika szukającego skarbów. A przede wszystkim spokój i luz, bo to tylko gra i piksele na ekranie.
    Życzę wszystkim więcej dystansu do Farmy, spokoju i ukończenia eventu. Labirynt nie jest straszny, naprawdę można go spokojnie przejść i zdobyć wszystkie fanty. Mechanika eventu inna od wcześniejszych i od razu problem. Po co?
    Miłego wieczoru :) :music:

17. ptasznik70

ptasznik70 Mieszkaniec forum

powitać wieczorowa porą
    trochę się uśmiałam czytając niektóre posty. Przy okazji dowiedziałam się, problem tkwi nie w labiryncie, ale w braku wnuków przy sobie i dlatego mam dopiero 22 gierki za sobą.
    Roślinki rosną trochę wolno jak na mój gust więc muszę czekać ale powoli do przodu
    powodzenia wszystkim

18. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

a mnie jak trafił to nie robię w ogóle ewentu i mam się dobrze

magdusia668 i anna0089 lubią to.
  19. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Nic dodać nic ująć ;) tylko spokój nas uratuje :D
    Pozdrawiam :p

20. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Zzizzie ... z tego co piszesz wynika, że nie do końca zrozumiałaś dlaczego 2 kafelki w 8 oraz 3 kafelki w 5, bez przemieszczania smoka. Tu nie ma żadnego znaczenia co wchodzi na planszę i co z niej wychodzi - istotne jest jak przemieszczą się istniejące elementy.

Być może masz rację Zzizzie, ale jak czytam post ...
    ... by przeczytać go po edycji raz jeszcze :
    ... to dochodzę do wniosku, że warto próbować Zzizzie i zawsze będzie warto :)
    Autorkę cytowanych podziękowań serdecznie pozdrawiam i życzę jak najszybszego ukończenia eventu :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.