Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GoskaK

GoskaK Moguł forum

Pomyśl sobie tak.
    Skoro dali ten labirynt w evencie, to nie może być za "trudny" do przejścia. Na spokojnie popatrz na planszę i pokombinuj przejście postaci do mgiełki. Cały czas powtarzaj sobie, że to nie może być trudne. I już.
    Spokoju i powodzenia życzę.
    Pozdrawiam

2. magros

magros Nadzorca forum

nic nie kumam ten labirynt jest dla mnie zmora szkoda ze zaczelam robic

JJoanna, miwi45 oraz Reniarama lubią to.
  3. Reniarama

Reniarama Generał forum

Witaj.
    Powiedz na jakim etapie jestes, moze pomoge i poprowadze Cie.

4. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

miałam nie robić(pierwsza gierka była wkurzająca),ale zaczęłam latać(jak czarownica)po forum,i czytałam,czytałam,aż zaskoczyłam....wielkie podziękowania dla wszystkich farmerów i farmerek za wszelkie rady i porady:):),mam zrobione 33 gry,ile zrobię to zrobię,może dojdę do pnącza.....miłego dnia wszystkim i nie poddawajcie się.....:):)

farma 133
    wyspa 399

5. Reniarama

Reniarama Generał forum

Gratuluje cierpliwosci:) oplacilo sie prawda.

6. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja rozumiem, że na początku może się to wydawać trudne....ale żeby nie zaskoczyć o co chodzi....popatrzcie na spokojnie...albo róbcie na chybił trafił...a nóż uda się droga do skarbu...ja czasem dokładam klocek i patrze że już mam podświetloną droge a nawet nie wiedziałam że się to tak samo zrobi...28 gier za mną,....wypadajki trzymają

7. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Pomimo , że pierwsze przejście przez labirynt było dla mnie stresujące to teraz mi się nawet podoba :D , chopek śmiga przez labirynt aż miło :inlove:.

Poczytaj post 437 - Marek dokładnie opisuje co robić :).

Dokładaj kostki w pionie i poziomie , obracaj nimi tak aby postać miała drogę do skarbu , naprawdę nie jest to trudne . Powodzenia :).

Ostatnie edytowanie: 27 października 2018
  8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Wykręciłam teraz 100% czyli sieję ile mogę dziś i na noc też eventówka chyba będzie. 8) Jutro mam mniej czasu, ale do pnącza chcę dojść. A może uda się dalej, ale wątpię. Jeszcze dziś nie grałam. Stoję na 28 miejscu + 5 wejściówek mam + wypadajek jeszcze na 4. Czekam na krótszy badyl8) Ai jedna uwaga: pewnie to wiecie ale... jak się wyjdzie z labiryntu nie skończywszy gry, albo się na szybko zamknie przeglądarkę, nie traci się wejściówki:D

9. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Spokojnie, bez spinki, zwracaj uwagę tylko na połączenie ludzika z podświetlonym skarbem, reszta labiryntu nie ma znaczenia, po za tym po każdym dołożeniu kafelki podświetlają się połączenia które możesz wybrać aby przesynąć ludzika, co ułatwia łączenie lub przejścia. Dasz radę, moje pierwsze przejście przez labirynt też wymusiło na mnie wytężenie mózgownicy, za to teraz nie mogę doczekać się na zbioru roślin i kolejnej przygody z labiryntem. Powodzenia

10. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

pierwszy ewent który zdenerwował mnie do maksimum nie robię go bo tak głupiego ewentu jeszcze nie było nie przeszłam nawet darmowego - paranoja w tą gre grają ludzie w różnym wieku po co więc wymyślać takie ewenty gra ma sprawiać przyjemność a nie denerwować /ale z drugiej strony może to i dobrze bo szybciej przestanie się grać/

JJoanna lubi to.
  11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dla mnie jest super :) choć troszke szare komórki mogę rozruszać, zwłaszcza, że najpierw oglądam plansze i staram się zrobić dojście do skarbu minimalna liczba ruchów - rewelacja :)
    wprawdzie przy 6 skarbach do odkrycia chwilę zajmuje, ale daję sobie dodatkowy czas, żeby nie klikać bezproduktywnie

lampionów ukręciłam już na pnącze, ale szaleć w labiryncie będę mogła dopiero popołudniu, teraz sieję na nagrody od 56 do 85 gierki

jeżeli ktoś potrzebuje pomocy, to proszę wklejać zrzuty ekranu albo pisać do mnie sówki, chętnie pomogę :)
    powodzenia wszystkim i cierpliwości w labiryncie :)

Ostatnie edytowanie: 27 października 2018
  12. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Rady zamieszczone przez Was są bardzo przydatne i wielkie dzięki za Waszą pracę :) Natomiast jeśli ktoś dalej nie załapał - to róbcie wszystko jedno jak, nie ma tam, aż tylu kombinacji, żeby się nie udało, najwyżej zajmie to trochę więcej czasu :) Powodzenia i kciuki.
    Za mną 43 gierki, dzisiaj wpadło +100%, więc sieję i sieję :)

13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Podpisuję się pod tym obiema rękami. Jak czasem nie mam siły już myśleć to robię byle jak byle skończyć:p Ale opłaca się też zrobić przerwę czasem:music:Robię dla nagród - może wreszcie będą te kawie i wiązxD:cry::pNo i mam teraz Nowoczesną fabrykę- od dziś.:D:inlove: Jutro lub najdalej do wtorku robię porządek z itemami na farmie. Żeby jak najwięcej bonusów było:)

14. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

Witam czytam jedni mówią spoko a inni że masakra ja mówię że kogoś po prostu pogięło :wuerg:jeszcze nie grałem w tak debilną gierkę na farmie i tyle w temacie.
    A grę tak muli że masakra -.-

Twój post edytowałam. Wykropkowane słowo to z pewnością "pogięło" i na takie je wymieniłam, aby ktoś nie odniósł innego wrażenia-.-
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 października 2018
    JJoanna i ajlowdisgejm lubią to.
  15. halina54

halina54 Hrabia forum

Ludziska nie denerwujta sie az tak, to tylko gra,majatku sie nie traci.Za mna 34 gierki,czasem tez robie na chybil trafil jak nie chce mi sie myslec.Za ktoryms razem napewno sie trafi.Mnie zatrzymuje tylko badyl ale co ugram to moje...Pozdrawiam wszystkich walczacych i tych ktorzy sie niepotrzebnie denerwuja zyczac fajnego dnia

16. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Brawo. Lepiej i prościej nie można byłoby napisać.:) Polecam też pilnować- aby ludzik w trakcie przesuwania kolumn i wierszy z odcinkami labiryntu nie spadł wam przypadkowo i nie znalazł się tam, gdzie nie chcielibyście go umieścić.

Przesuńcie go ( dla bezpieczeństwa) tak aby " za plecami miał płot, czy mur - jak zwał, tak zwał. Po prostu, aby nie stał na tych drogach przelotowych ( ze złotymi strzałkami)

Aha. Czasem ma się już drogę do kolejnego skarbu ułożoną od A do Zet, a tu nim przesuniemy ludzika do skarbu musimy najpierw dołożyć puzzel, bo nam " wisi przyklejony"xD. Uważajcie, aby dołożyć - puścić go taką " przelotką ", która nie zburzy Wam pracowicie zbudowanej wcześniej dróżki.

Uwierzcie. Tylko początki są trudne. Później jest to tylko świetna zabawa. Nie warto się zrażać. Naprawdę. Powodzenia.

Wciąż brakuje mi zielska i tylko to obecnie mnie wkurza....:cry:xDMoje koło dalej popsute. :cry: Ani bonusika do zbiorów:cry::cry:

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Na początku miałam wątpliwości co do tej formy gry.Ale z każdą następną coraz bardziej mi się podoba. To nie jest bezmyślna strzelanka ,trzeba troszkę(niedużo ) szare komórki poćwiczyć co tylko farmerom na zdrowie (psychiczne) wyjdzie.

18. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dzień Dobry :)
    Rozegrałam 16 gierek, 10 się kręci. Sieję i sieję, bo wpadło mi 200% na 12h.
    Formuła eventu, jak również sama gierka, bardzo mi się podobają. Chyba po raz pierwszy, robiąc event, nie pomyślałam: "trzeba przebrnąć przez sianie, zbieranie, liczenie, łowienie etc. - byle do pnącza!". Nie. Tym razem autentycznie się bawię, zbierając skarby w labiryncie. Skupiam się na zabawie. Bardzo to fajne :) Wracam do czasów, kiedy syn był dzieckiem i razem rozgrywaliśmy takie gierki :) Nerwowym Farmerom polecam serdecznie odrzucenie z jednego oka pnącza, z drugiego super paszy/SN/TN i znalezienia przyjemności w zadaniach-zabawach prowadzących do pnącza a nie tylko w samym fakcie jego zdobycia ;) Miłego weekendu Wszystkim życzę :)

19. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam farmerzy :)
    Pierwsza darmowa gra mnie trochę załamała , z każdą kolejną coraz lepiej się bawię - ale sieję , kręcę i gram na bieżąco . Czasem się zamotam trzeba dłużej posiedzieć :) Mimo że event fajny sieję tylko do pnącza - trochę za dużo tego badyla potrzeba . Z roślinką dziś skończę , jutro doprowadzę farmę do porządku i tylko na wypadalce poczekam :)
    powodzenia nie załamujcie się , tylu pomocnych userów tu jest że dacie radę , raz , drugi - metodą prób i błędów przejdziecie labirynt:)
    Powodzenia .

20. teresa3000

teresa3000 Naśladowca mistrzów

robie ale niewiem o co to chodzi gram 8 rok

JJoanna lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.