Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

tutaj jest najprościej wytłumaczone

-MarekW-, Bilonge oraz Mikasek- lubią to.
  2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

przejście labiryntu zajmuje kilka minut, wyjątkowo prosty, ustawiasz kafelek w jednym z ośmiu pozycji startowych,
    - dwie u góry, to wtedy linia pionowa przesuwa się w dół, ostatni na dole wychodzi z planszy i pojawi się w kolejnej rundzie
    - dwie z lewej, rządek przesuwa się w prawo
    analogicznie po dwie na dole i po prawej

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Kilka minut to jednak sporo,biorąc pod uwagę ile trzeba tego zrobić. Czasem idzie szybko,a czasem zdecydowanie za długo.

4. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

2 kafelki w 8, 3 kafelki w 5, smoka nie ruszamy ... i rozglądamy się za następnym celem, bo czas ucieka ;)

olgs3 lubi to.
  5. mahartka

mahartka Baron forum

hahaha dopiero po kilku grach się zorientowałam, że nie trzeba wcale ludzika przesuwać o jedno pole tylko można od razu do końca drogi :D teraz szybciej mi idzie :)

6. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik prawie kończy ale też nie mogę paczeć już na ten labirynt.:wuerg::wuerg: no mam dość:cry:łeeeeee

miwi45 lubi to.
  7. ewanta

ewanta Komandor forum

miałam do rozegrania 14 gierek - rozegrałam 7 i już mam dość - niby wiem o co chodzi ale dłuuuugo schodzi mi z tym przejściem.
    zagrałam dopiero albo już 28 razy. nie wiem czy dotrwam do końca.....

AngelGina lubi to.
  8. Dorota391

Dorota391 Młodszy ekspert

Mnie drażni to,że nawet jak zrobisz 85 gierek to nagród wszystkich nie wezmę i jakie tu wybrać.

ewanta lubi to.
  9. Nede

Nede Czeladnik forum

Witam i powiem tylko tyle,że sieję i sieję--zastosowałam wszystkie nawozy / super nawóz,super nawóz Zosi + ulepszacze 100 % / i jakoś nie widzę postępu,wątpię czy zrobię do końca czyli do zdobycia pnącza z itemkami.bo o zdobyciu wszystkiego nawet nie ma co marzyć.Wierzcie mi,żałuję że zaczęłam ten event--najbardziej tego iż tyle nawozów poszło chyba na marne.Póki co robię dalej, bo teraz nie ma już wyjścia.Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów w grze :cry:

cyfrzakk, AngelGina oraz oset53 lubią to.
  10. matthero

matthero Hrabia forum

29 gier rozegranych + 3 w produkcji... roślinę 6h mam wysianą, jeszcze 4h i potem cebula z dopalaczami... może jakoś to skończę...

AngelGina, oset53 oraz meage lubią to.
  11. meage

meage Naśladowca mistrzów

Gratki sąsiedzie ja mam 28 gier za sobą.Roślinka się sieje a labirynt wcale nie jest taki straszny jak się załapie o co chodzi;)

AngelGina, oset53 oraz matthero lubią to.
  12. JJoanna

JJoanna Książę forum

Wiem mniej więcej o co chodzi w tym labiryncie dzięki radom innym graczom - mniej więcej trzeba skarb prowadzić z jednego wyjścia do drugiego i tu się mówi " ŁATWE " bo już ten skarb prowadzę do wyjścia prawie pół godziny i doprowadzić tego skarbu nie mogę:cry::cry::cry::cry: Jestem ciekawa co za mądra istota ten event wymyśliła ......Jeszcze trochę i się zdenerwuję i nie będę grała w ten dziwny event tylko posieję zaległe roślinki ....

AngelGina, oset53 oraz bazyl2211 lubią to.
  13. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Mnie martwi, że roślina tak długo rośnie :(
    Mam dopiero 15 gier, kiepskie szanse na zakończenie.
    Cóż, labirynt jak dla mnie fajny, ale brak mi roślin na "wejściówki' :(

14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

W labiryncie mam już albo dopiero zrobione 31 kroków.
    Roślinki w komplecie. Pozostaje uzbierać wypadajki. Mam nadzieje, że w ciągu weekendu się uda :)
    Powodzenia i dużo cierpliwości życzę :)

usiamik46, oset53 oraz AngelGina lubią to.
  15. JJoanna

JJoanna Książę forum

Jestem ciekawa jak wy gracze robicie tych gierek po 15 czy 22 bo ja na razie się z jedną bujam i nie mogę trafić ze skarbem do wyjścia :mad::mad::mad::mad:a parę lampionów mam do rozegrania , ale co z tego skoro tej jednej gierki skończyć nie mogę 8)8)8)8)

oset53 lubi to.
  16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

W tajemniczym labiryncie dopiero 25 krok zrobiony.

Na dalsze brak roślin, a czeka na nie kolejne 697 lampionowych osłonek.
    Bonusy z koła tym razem nie były uprzejme zawitać na mojej farmie.
    A sieję tylko na 448 małych poletkach.
    Mam awersję do burzenia farmy.

17. AngelGina

AngelGina Generał forum

Ten skarb nie prowadzi się do wyjścia, tylko trzeba tak utorować drogę do skarbu, żeby ludzik mógł do niego dotrzeć, wtedy tego ludzika stawia się na skarbie i jest zdobyty, tak po kolei wszystkie wymagane skarby (podświetlone w kwadraciku) trzeba zebrać i dopiero wtedy ludzika przenieść na pole do wyjścia, oczywiście tak układając drogę, żeby można go było przenieść, mam nadzieję, że napisałam w miarę zrozumiale ;)

Ewa2951 i oset53 lubią to.
  18. JJoanna

JJoanna Książę forum

Mam dosyć poddaję się , nie wiem o co chodzi w tym evencie i olewam go . Nie będę sobie nerwów psuła przez niego czyli event . Mam naklejkę na pamiątkę z tego eventu ( nawet nie wiem jak ją zdobyłam ) i do widzenia evencie .

bazyl2211 lubi to.
  19. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dokładnie tyle samo labiryntów przeszłam, czyli 28, chciałoby się dojść do końca, ale to ciężka sprawa, tym bardziej, że sieję na bieżąco, więc jeszcze duuużo roślinek i lampionów brak, ale zobaczymy gdzie dotrzemy (niektóre labirynty pochłaniają sporo czasu, tak tam błądzę ;))

oset53 lubi to.
  20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Przeszłam 18 i nie mam pojęcia, czy mam szanse na pnącze.

usiamik46 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.