Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anna0089

anna0089 Książę forum

22 gierek zrobionych. Czekam na gożdzika, za 20min będzie gotowy. Będą latarnie. Na dzień roślina ewentowa . Wieczorem będzie co robić , już się cieszę :D

2. ruda120

ruda120 Ekspert forum

troche mnie to nudzi jednak .... nie mam cierpliwości ale jakoś udaje mi się wychodzić z labiryntu choć beż przekonania to robię

3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja układam drogę po kawałku - od prezentu do prezentu i do wyjścia.
    Zawsze jak chcę z którejś strony dołożyć puzzel to najpierw patrzę który jest na końcu danej ścieżki i spadnie.
    Czy akurat ten jest mi potrzebny aby połączyć drogę, lub "przepchnie" ją tak że sama się połączy.
    I tak w kilku ruchach przechodzę labirynt.
    Witam i dobrego dnia życzę.
    Badyle rosną.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Nie bardzo mam się czym pochwalić, bo rozegrałam dopiero 14 gierek... na każdą gierkę trzeba jednak trochę eventówki i schodzi z sianiem... zwłaszcza, gdy ktoś - tak jak ja - nie potrafi się z kołem fortuny dogadaćxD

Na starcie wyliczyłam, że dam radę zrobić całość nawet bez bonusów i tego się trzymam;) Gierka mi się podoba, choć przy większej ilości skarbów robi się czasochłonna... Dodatkowo co i raz odpływam gdzieś przy niej myślami, jakiś niewłaściwie położony klocek i burzę sobie już prawie gotową drogęxD

5. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A ja w ogóle nie zaczęłam i nie mam pojęcia jak to ugryźć chyba całkiem sobie podaruje ten event ../ Ostatnio nie kończę żadnego :)

Mikasek-, JJoanna oraz pretorianka lubią to.
  6. Nikt12

Nikt12 Forumowy żółtodziób

Można go zrobić nie jest aż tak skomplikowany.
    Odbierz sówkę

Mikasek-, JJoanna oraz pretorianka lubią to.
  7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

malgosia355 - post Ci się zdublował;) Ten "nadmiarowy" usunęłam.

Nie zrażaj się. Labirynt nie jest taki straszny, na jaki wygląda;) Popróbuj...

8. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

zrobiłam już kilka gierek i ogarnęłam ten labirynt, teraz rozegranie gry zajmuje raptem kilka ruchów :)

9. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Labirynt to pestka ale wypadanie osłonek na lampiony to dla mnie koszmar w iście halloweenowym klimacie :oops:

Mikasek- i oset53 lubią to.
  10. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

Witam można zdobyć gdzie więcej talarów oprócz tych 25 gwiezdnych talarów za jedną grę

Mikasek- i oset53 lubią to.
  11. frixi77

frixi77 Ambasador forum

A ja nadal sie motam w labiryncie jak wlazlam tak za chiny wyjsc nie umie :( :(

Mikasek- i pretorianka lubią to.
  12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kiedyś jako dziecko miałam taką układankę liczbową. To prawie działa tak samo.
    Najlepiej ludzika zostawić w jednym miejscu i układać połączenia od nagrody do niego.

13. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Ok sprobuje moze ta metoda okaze sie skuteczna ... ja nie wiem az sama sie dziwie ze sprawia mi to taka trudnosc ...oczywiscie nie kazdy labirynt a zrobilam juz ich 15 ale niektore to porazka :p

14. Nikt12

Nikt12 Forumowy żółtodziób

Odbierz sówkę może pomogę Ci przejść ten labirynt

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jak wiesz jak pomóc graczom, to napisz tą poradę tu na forum.

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Rozegrałam 20 gierek póki co. Jakoś idzie raz lepiej raz gorzej ale do przodu.:music: Mam nadzieję że zdobędę pnącze.;) Czekam na krótszą roślinę. 8)Dla mnie wszystko powyżej pnącza będzie już bonusem:DDziękuję wszystkim za cenne rady-choć zdarza mi się coś poknocić mimo to:pFakt, na tą gierkę potrzeba trochę czasu:eek:

Mikasek-, AngelGina oraz oset53 lubią to.
  17. frixi77

frixi77 Ambasador forum

wyprobowalam Twoja metode i jest oki ... dziekuje :*

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Do szału już mnie to doprowadza.Biorę pnącze i nie chce tego badziewia na oczy widzieć.Nie jest to trudne,tylko wkurzające.

19. JJoanna

JJoanna Książę forum

To może też mi ktoś powie jak ogarnąć ten labirynt ? Bo czytam i czytam i nic z tego zrozumieć nie mogę , układam i układam i nic z tego - albo ja jestem jakaś niedorobiona albo labirynt niedorobiony , lub mi nie wychodzi go zrozumieć bo tak dziwnie napisane . A chciało by się zagrać bo nagrody fajne .

Mikasek- lubi to.
  20. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja dziś mogę stwierdzić że ewent banalnie prosty czego nie mogłem powiedzieć przy pierwszej grze gdy nie miałem czasu na analizę i zgadywanki

Mikasek- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.